Příspěvky uživatele - 184.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvadlý kvetoucí vánoční kaktus, 4.11.2009
Mě se osvědčilo, když van.kaktusu začaly "hadrovatět "listy, ho osprchovat.
Utržená dýně, 2.9.2009
Taky mám na zahradě obrovskou dýni.Uvažuji, kdy ji utrhnout a zpracovat.Seshora je oranžová, ale spodek, od země, samozřejmě, oranžový není.Jak se pozná zralá dýně? Listy kolem jsou téměř všechny uschlé.
Jahody, 30.4.2009
Děkuji za odpověď.
Jahody, 29.4.2009
Chtěla bych se zeptat, co se jahod týče, jestli se můžou hnojit Cereritem. A jestli je můžu pohnojit teď, když kvetou?
sušení barevného řebříčřku, 11.7.2008
Řebříček suším pouze žlutý. Jiné barvy mě také seschly, nebo zrezavěly... Ale ten žlutý zůstane jako živý.
zalévat cibuloviny?, 31.3.2008
Udělala jsem totéž. A jak se tak dívám, tak to raději přesadím.Přece nebudu zalévat.Toho si užiju v létě.
krokusy, 7.3.2008
Mám dotaz - zasadila jsem cibulky krokusů do trávníku. A teď nevím, jestli jsem neudělala chybu, jestli se mě tam nezahluší. Od loňska trá va  moc nezhoustla, tak letos kvetou, ale... Poradíte mě,jestli je mám přesadit na záhon, nebo jestli jim... celý příspěvek >
Jahodník na zimu, 12.9.2007
Jahody na podzim vždycky okopu, odstraním hnědé listy (aby zůstalo srdíčko) a snažím se udržet bez plevele a výhonů. Celkem nic na tom není, jen to, že s jahodama je dost práce.
Pergola, zahradní posezení, 6.9.2007
Jak vidim ty rozměry, tak chápu, že musí být na tyto věci stav. oznámení.
Dosna - kana, 29.8.2007
Kana chce hodně sluníčka a hodně výživnou půdu. Takže já hodně zalévám a pravidelně hnojím. A kvetou.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika