|
Příspěvky uživatele - 168.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 18.7.2023 těžko odhadnout, sadbových brambor bylo asi 220 a nových brambor je asi jeden a půl metráku.Ale když uvážím, jaké je sucho, nať některých keříků už byla suchá a tam byly ztráty, můžu být spokojený. Každopádně brambory jsou bez chemických postřiků.... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru ++++, 18.7.2023 tak já budu určitě rád, když budete psát příspěvky sem i Vy, pane Rafaeli a určitě nebudu jediný, kdo si Vaše příspěvky rád přečte. Každý přeci může přispívat svobodně kam chce. Jen jsou mezi námi jedinci, kteří se ostatním snaží to přispívání... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 18.7.2023  tak nakonec to s tou hnilobou nebylo tak hrozné a celou letošní sklizeň už mám přebranou a uskladněnou ve sklepě. Walter |  | Předpěstování košťálovin, 18.7.2023 zkušený zelinář, tak to děkuji, to potěší. Jinak zkusit vysít to můžete, kapusta by mohla stihnout narůst, ta je rychlejší, u zelí se může stát, že už hlávky nestačí dokončit. Všechno záleží na průběhu konce léta a podzimu. Já sám to takhle pozdě... celý příspěvek > |  | Reznouci cyprisek lawsonuv, 18.7.2023 myslím si, že došlo k přelití rostliny, měla příliš mnoho vláhy. Tipoval bych, že z toho důvodu jí začaly zahnívat kořeny, což se projevilo snížením odběru vody kořeny a zasycháním rostliny. Myslím si, že samozavlažovací květináče mají opodstatnění... celý příspěvek > |  | Zloutnuti listu balkonovych rajcat, 18.7.2023 vzhledem k tomu, že vám dosud nikdo neodpověděl, pokusím se o radu já, i když rajčata pěstuji jen ve volné půdě. Podle mě jde o nevyváženost dostupných živin, konkrétně nedostatek draslíku. Důsledkem nedostatku draslíku je hromadění dusíku v listech,... celý příspěvek > |  | Gala, 17.7.2023 pane Lucasi, jak vám jde letos Gala? Nikdy jsem jí neošetřoval proti strupovitosti, ale letos díky absenci postřiku jsou to oči pro pláč. Walter |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 Waltera zase zaráží, jak Vladimír některé problémy bagatelizuje. Walter |  | Rajčata 2023, 17.7.2023 rád bych požádal zdejší odborníky na rajčata, zda by neporadili návštěvníkovi, který 13.7. založil nové vlákno Zloutnuti listu balkonovych rajcat s fotkou a následně byl s dotazem zobrazený mezi Novými příspěvky až dnes ráno a tím pádem jeho dotaz... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 je samozřejmě rozdíl mezi tím dobrovolně se rozhodnout a odejít a nebo být odejit administrátorem. Tedy když dotyčnému přispěvateli pod určitou adresou a nickem administrátor znemožní vkládat jakékoli příspěvky do jakékoli diskuze. Jestli nevíte, že... celý příspěvek > |  |
|  | Je možné presadiť 6-8 ročné odrastené tuje smaragd?, 17.7.2023 při téhle velikosti mi připadne jako nejlepší řešeni vyrýpnutí celého kořenového balu i se zeminou velkou lžící zemního stroje, ten je schopen udržet celý kořenový bal pohromadě a neporušený. Samozřejmě pokud takové řešení je možné. Walter |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 a samozřejmě je mi líto jedinců, kterým připadne zajímavé pozorovat, jak se to tu, podle nich, pere a sledovat to se zvláštním zalíbením. To musí být od pohledu nepřívětiví lidé. No aspoň,že víme, o koho se jedná. |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 jak to změnit? Jestli víte o někom, komu zde byl v minulosti nesmyslně odepřený přístup a chtěl by se vrátit, napište to konkrétně redakci mailem. Věřím, že by se tím mohla nová redakce zaobírat. Psát to tady do diskuze je asi zbytečné a neúčinné,... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 17.7.2023 tak úderem půldesáté dnešního dne byly zařazeny do sekce Nové příspěvky posloupně podle data vytvoření a vložení všechny příspěvky s fotodokumentací od 11. července dopoledne. Celkem jde o 64 příspěvků. Mezi nimi jsou i nově založená témata s fotkou... celý příspěvek > |  | Zahradní práce, 17.7.2023 máte moc pěknou zahrádku. Walter |  |
 |
|
|
|