Příspěvky uživatele - 248.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc hrušně - Clappova, 10.5.2022
On to může být i vlnovník, ale v obou případech  (jsou to roztoči) použijte nějaký akaricid (obvyklé postřiky na savé+žravé nezaberou), sama mám odzkoušený Vertimec 1,8 EC.           lÍDA
Jak a kdy zastřihnout horní větve mířící vzhůru, 10.5.2022
Tak je zkraťte třeba na třetinu nebo na čtvrtinu. Pokud je zakrátíte na vnější pupen, tak budou pokračovat v růstu v tom směru, kam ten pupen roste, tzn. do strany, ne nahoru.A na ponechaném kousku se utvoří boční výhonky, na kterých bude příští rok... celý příspěvek >
Jak a kdy zastřihnout horní větve mířící vzhůru, 9.5.2022
Ty dlouhé pruty bych co nejdřív zkrátila minimálně na polovinu, na vnější pupen (směřující z korunky ven). V červnu/červenci se odstraňují vlky, tohle vlky (svislé výhony ze starého dřeva) nejsou. A to spodní minipatro je úplně zbytečné, protože... celý příspěvek >
Jak zastřihnout, 9.5.2022
Nechte jich 6 - z toho 4 na kosterní větve, 2.shora se příští rok odstraní (je to konkurenční výhon, také rezerva, kdyby horní terminální nerostl) a horní= budoucí terminál. To horní očko by mělo jít tím směrem, aby vyrovnávalo kmínek.(na vaší fotce... celý příspěvek >
Škůdce na mladé švestce, 8.5.2022
Tehdy u sebe jsem použila Vertimec.         Lída           
Škůdce na mladé švestce, 8.5.2022
Hálčivce už jsem na listech měla, ale jen sem-tam ďubku a nebylo to takhle chlupaté. Použijte nějaký akaricid, třeba Vertimec 1.8, nebo Kumulus WG, který má vedlejší akaricidní účinek.          Lída
Řez sakury kdy?, 5.5.2022
Zřejmě je sakura naroubovaná na nějakou podnožovou třešeň a ta podnož vám prorůstá mezi větve sakury nahoru. Ta prorůstající podnož by se měla odstranit (odřezat) a ránu zatřít balzámem. Možná v tom místě vyrazí nějaký slabší výhon i příští rok, v... celý příspěvek >
Muchovník nerodí, 3.5.2022
Zavřená hrst cereritu jsou asi 4 dkg, rozsypu ji na cca 3/4-1m2 půdy - stromky, rybíz, květinové záhony ap.             Lída
Prosím o identifikaci, 3.5.2022
Ten kultivar Susan dorůstá menší výšky, než klasické mohutné magnolie. U nás v ulici je u jednoho domu, má tak 2m šířky a 2,5-3m výšky. Je nádherná. Také se mi líbila, ale bohužel takový keř chce prostor a zahrádku nemám... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 2.5.2022
Přidám se - navíc jako zahrádkáři máme většinou omezené plochy a tak se snažíme na malém místě vypěstovat co nejvíce kvalitních brambor, záleží nám na každém trsu. Lída
Muchovník nerodí, 2.5.2022
Souhlasím s SPCH. Keřík musí pořádně zprovoznit kořeny, navíc šeříky nejvíc přirůstají v době po odkvětu. Uvidíte. Když jsem kupovala "Krasavicu Moskvy", tak první dva roky také nerostla moc, teď má ke třem metrům a to ji zkracuji... Spíš se divím,... celý příspěvek >
Muchovník nerodí, 2.5.2022
Ono ale to zalévání záleží i na typu půdy, pokud v písku občas trochu nezalejete, budete mít zrníčka potažená slupkou        Lída
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 9.3.2012
Mám taky Polystrong od Hondy a jediná údržba skeletu je oškrábnutí případně nalepené trávy.HQ "bakelit" byl skutečné fuj ale dnes jsme jinde.Souhlaste si s kým je libo, nezapomínejte tady ale zoufalcům, kteří pro domácí použití zvolí "nejmíň... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika