|
Příspěvky uživatele - 16.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kedy odstrániť pásku?, 28.5.2022 Koupil jsem ji v unihobby a je z pvc, roubal jsem za kůru a utahoval jsem ji pevně. |  | Kedy odstrániť pásku?, 28.5.2022 Mně loni na polovině roubů páska sama odpadla, roztrhla se jak roub zesílil. |  |
|  | Benzínová sekačka Dolmar 5165 pro větší zahradu?, 29.8.2020 Skvělá volba.Manželka má taky cca 45kg od stigy s hondou, kterou si pochvaluje kvůli snadnému startu, Al kola pro životnost a pokud ji nemusíte nakládat do auta, tu váhu nepoznáte, rukojetě mají dlouhou páku, na obcích se používají denně a jezdí d... celý příspěvek > |  | Výběr zahradního traktůrku, 29.8.2020 Trochu to poupravím-K46 tufftork od kanzaki se nedává do levných traktorů, ale naopak -až do modelů tak od 70-80 tis.,do 50-ti ji těžko najdete.Je kvalitní, ale bez uzávěry, na obci odešla po 800mth jen díky tomu, že tahala víc jak 250 kg na vozíku,... celý příspěvek > |  |
|
|
|