Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vanesa (šlechtitel p.Buzrla), 12.10.2022 Obsahuje fotku
Dnes Vanesa klizena.Jak ji nazvat?Zlatá jablíčka? Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Roubování, 12.10.2022 Obsahuje fotku
Před lety jsem měl stejnou zkušenost s odůvodněním nezájmu o jisté odrůdy a likvidace matečnic.Zdá se, devastace genobanky pokračuje.Přitom jsem byl kdysi velmi spokojen.Nyní je již nekontaktuji.Zřejmě není zájem tento materiál poskytovat... celý příspěvek >
Kanzi, 12.10.2022 Obsahuje fotku
Kanzi - 2022 - vřetenový zákrsek Bohužel jsem přes zimu příšel o stromek na M9 kde jsem měl přiroubovaný nový klon Kanzi.Řekl bych, byl ještě chutnější než základní odrůda.Vřeteno se základní odrůdou je zatím v pořádku.Mohu tedy konzumovat řečeno... celý příspěvek >
Deliga, 10.10.2022 Obsahuje fotku
Deligu jsem narouboval na zesílené plodonoše na původní odrůdu palmety Banánové zimní které je na podnoži M7.Tedy upravuju palmetu za zelena ale loni jsem nechal dva plododoše Jarky a Deligy volně růst na rouby pro kamoše.Jarka dosáhla skoro... celý příspěvek >
Vanesa (šlechtitel p.Buzrla), 9.10.2022 Obsahuje fotku
Vanesa - 2022 - rouby na Buzrlově stromku Letos zarodilo více roubů ale ještě ne všechny.Sklízet budu nejspíš až za týden.Tak trochu se mě splnil sen o čistě oranžovém jablku.Na osluněné straně je sice červeno růžové líčko ale základní barva má... celý příspěvek >
Spencer, 8.10.2022 Obsahuje fotku
Spencer - 2022 - štíhlé vřeteno Opět nezklamal. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Melrose, 7.10.2022 Obsahuje fotku
Melrose - 2022 - volně rostoucí skoro čtvrtkmen Vzhledem k zátěži stromku má naroubovaná odrůda na terminálu malé přírustky.Na jaře udělám zmlazovací řez k podpoře růstu roubu a vylepšení vzhledu stromku. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Red Prince / Red Jonaprince, 3.10.2022 Obsahuje fotku
Jonagored Supra - 2022 - štíhlé vřeteno Letos mizerná úroda.Od počátku tvorby plůdků se mi zdálo velikostní opoždění plůdků oproti ostatním sortám.Nyní před sklizní jsou plody pouze střední velikosti a slabě vybarvené.Stromek je mladý a tak jsem... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 3.10.2022
Pěkně jste si procvičil skoro všechny způsoby roubování.Skvělá prácička. Zahradě zdar -  Mičurin II (470 m)
Larisa (šlechtitel p.Buzrla), 2.10.2022 Obsahuje fotku
Larisa - 2022 - štíhlé vřeteno  Jablíčka jsou to opravdu veliká ale hlavně výborné chuti a konzistence dužniny.Letos jsem ji ponechal na stromě o týden déle.Tato odrůda také mate před sklizní brzským vybarvením.Doufám, že potvrdí i letos... celý příspěvek >
Honeycrisp, 1.10.2022 Obsahuje fotku
Honeycrisp - 2022 - štíhlé vřeteno  Stromek kde jsem měl naroubované rouby barevné mutace Honeycrisp bohužel přes zimu odešel.Loni jsem tuto odrůdu na štíhlém vřeteni zjevně podtrhl.Zmátlo mě vybarvení jablek..Letos jsem počkal a uvidím zda... celý příspěvek >
Jabloň Jonathan, 1.10.2022 Obsahuje fotku
Jonathan - 2022 - vřetenový zákrsek Letos na jaře jsem stromek o 1/3 sesadil a narouval ještě jinou odrůdu.Můj problém je skladování Jonathanu a jeho pozdější poruchy plodů během skladování.Nechci se jej zbavit úplně.Pokud vydrží skládku chuť je... celý příspěvek >
Deliga, 29.9.2022 Obsahuje fotku
Deliga - 2022 - Verierova palmeta Loňské velké chuťové překvapení.Doufám, že potvrdí kvalitu. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jarka, 29.9.2022 Obsahuje fotku
Jarka - 2022 - plody z Verierovy palmety Nechal jsem jablka loni na stromě o trochu déle a příchuť se dostavila.Vůbec to není špatné jablko.Doufám, že to letos potvrdí. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jeanne d Arc, 28.9.2022 Obsahuje fotku
Jeanne d' Arc - 2022 - dvě malé větvičky v Lucasce Velmi chutná odrůda která se málo pěstuje.Bohužel není v nabídkách prodejců.Na snímku č.1 je trochu netypicky narostlá.Na snímku č.2 je typický tvat této odrůdy. Zahradě zdar - Mičurin II... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika