|
Příspěvky uživatele - 22.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda meruňky pro začátečníka, 19.9.2023 Poradili byste jěště nějákou odrůdu? kdybych chtěl sázet dva stromky nebo bych Leskoru nesehnal? Děkuji. |  | Odrůda meruňky pro začátečníka, 18.9.2023 Prosím o radu, chtěl bych si na chatě vysadit meruňku, dosud žádnou nemám a zjistil jsem že odrůd je opravdu velké množsví. Jakou odrůdu byste mi doporučili aby byla pokud možno odolná proti mrazu a chorobám a zároveň měla dobré plody? Něco jsem si... celý příspěvek > |  |
|  | Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 24.5.2022 Také jsem na ní koukal, asi ji vyzkouším, díky za tip |  | Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 24.5.2022 Chci vyzkoušet parafínové bloky které jsou údajně určené pro použití ve vlhkém prostředí, nevím zda budou účinkovat, tak to zkusím pro začátek jen na jednom místě. Jde mi o to jestli se látky které se z toho budou postupně do půdy uvolňovat nemohou... celý příspěvek > |  | Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 19.5.2022 Měl bych dotaz, kolem ovocných stromků a kolem rybízu mi opakovaně dělají díry a chodbičky hlodavci, některé už mi i zničili, nevím jistě o jaké hlodavce jde, nejspíš hryzec nebo hraboš. Pokud bych do otvorů a do chodbiček nastražil nějáké zakoupené... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|