Příspěvky uživatele - 22.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda meruňky pro začátečníka, 19.9.2023
Poradili byste jěště nějákou odrůdu? kdybych chtěl sázet dva stromky nebo bych Leskoru nesehnal? Děkuji.
Odrůda meruňky pro začátečníka, 18.9.2023
Prosím o radu, chtěl bych si na chatě vysadit meruňku, dosud žádnou nemám a zjistil jsem že odrůd je opravdu velké množsví. Jakou odrůdu byste mi doporučili aby byla pokud možno odolná proti mrazu a chorobám a zároveň měla dobré plody? Něco jsem si... celý příspěvek >
Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 24.5.2022
Také jsem na ní koukal, asi ji vyzkouším, díky za tip
Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 24.5.2022
Chci vyzkoušet parafínové bloky které jsou údajně určené pro použití ve vlhkém prostředí, nevím zda budou účinkovat, tak to zkusím pro začátek jen na jednom místě. Jde mi o to jestli se látky které se z toho budou postupně do půdy uvolňovat nemohou... celý příspěvek >
Škodí jed na hlodavce ovocným keřům a rostlinám?, 19.5.2022
Měl bych dotaz, kolem ovocných stromků a kolem rybízu mi opakovaně dělají díry a chodbičky hlodavci, některé už mi i zničili, nevím jistě o jaké hlodavce jde, nejspíš hryzec nebo hraboš. Pokud bych do otvorů a do chodbiček nastražil nějáké zakoupené... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika