|
Příspěvky uživatele - 112.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
trvalky na jižní stranu u stěny, 11.7.2008 zdravím tu všechny co mají rádi zahrádky, prosím o radu, co lze vysázet na jižní stranu ke stěně domu, kde málo prší nejlépe nějakou trvalku. Měla jsem tam kosatce 5 let. Na jaře tam kvetou tulipány, narcisi, a hyacinty a pak nic. Nejraději něco co... celý příspěvek > |  | scháním semena štědřence, 11.7.2008 Děkuji za odpověd opravdu jimi nechci nikoho otrávit. A na Vaši radu jsem si obstarala roubovanou rostlinku sice jako keř - tak se pokusím z něho vytvarovat alespoň malý stromeček. (mimochodem dva roky jsem tuto rostlinu sháněla a bez úspěšně.... celý příspěvek > |  |
|  | scháním semena štědřence, 8.7.2008 Dobrý den, není zde někdo kdo by mi daroval či poradil kde sehnat semena zlatého deště - štědřence? díky pavla palomito@email.cz |  | prosím o radu pro začínajícího růžistu, 15.7.2007 Dekuji, za rady. Na ten rosaklub se podívám. Díky všem. |  | prosím o radu pro začínajícího růžistu, 28.5.2007 díky, knížku mám ale myslím si, že rady přímo od zahrádkářů a pěstitelů jsou lepší. s tím kompostem to zkusím. nejprve si chci vše připravit a pak se dát do shánení a sázení. třeba až příští rok z jara to neva hlavě když se dočkám alespoň nějakého... celý příspěvek > |  | prosím o radu pro začínajícího "růžistu", 28.5.2007 Dobrý den, prosím o radu při pěstování růží. Ráda bych si pár růží koupila a zasadila na zahradě orientované k jihu. Je zde, ale velmi jílovitá půda. a nevím jaké podmínky růstu růže potřebují, jak o ně pečovat a především stříhání a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|