|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 1.3.2023 Já si také myslím, že podobné akce nemají žádný význam, ale pokud se někdo rozhodně svítit jako v hotelu Ritz, těžko mu v tom bránit, když v tom vidí smysl... |  | Rajčata 2023, 1.3.2023 Má cenu svítit rajčatům celou noc? V jednom domě u nás se v noci pořád svítí u okna. Ze spolehlivého zdroje vím, že paní přisvětluje rajčatům. Ale má to význam dělat jim čtyřiadvacítkové šichty? |  |
|  | Madarska neplodi, opada velka vetsina plodu, 28.2.2023 Já ten Borax dával do země v zálivce i na podzim. Ale to víte, když to někde napíšete a v návodu je psáno aplikovat na jaře, tak vás pak mají za blba... |  | Rajčata na sušení, 28.2.2023 Ono asi záleží na době skladování, já tam mám dvě sklenice v oleji, o kterých se dá opravdu řící "ležák" a je vidět, že toho oleje určitě 2 cm ubylo, takže už je ta vrchní vrstva nasuchu. Navíc mi vadí, že ta mastnota je i z venkovní strany, to by se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 28.2.2023 Sláva, Sláva porýní už leze, bez rajčat letos teda nebudu. |  | Podnož Zelená ryngle, 28.2.2023 Koukněte se na youtube kanál Botur cz a nebo pána tam případně kontaktujte, je to člověk z praxe, což je vidět i na realizaci výsadby sadu v kombinaci různé odrůdy ovocných stromů, ovocné keře i s obytnou částí, kterou před nedávnem mimo porovnání... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 28.2.2023 Tak je to realita, vulkanolith sopečný popel, drhoffman, 450 g - 519Kč a je na té stránce seznam prvků i stopových... |  | Rajčata 2023, 28.2.2023 Je to asi na delší vyhledávání informací, ale tak jako je zázračný ten beton, tak může díky různým minerálům toto prostředí mít dobrý vliv na růst rajčat nebo révy. V jednom filmu bylo, že si ten sopečný materiál objednal na hnojení, ale nevím do... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 28.2.2023 Zkuste pane Vladimíre hledat v jiném oboru než je zemědělství. Používali to v minulosti jako velmi kvalitní stavební materiál na římský beton a rozbory i v různých dokumentech uváděných v TV v laboratořích dělali. |  | Rajčata na sušení, 28.2.2023 Pane Milane, to že rajčata nevcucnou olej, řekněte těm co mám ještě ve sklenici. |  |
|  | Rajčata na sušení, 27.2.2023 Olej už nedávám, není to sice chutově špatné s bylinkama na přímý konzum, ale to už si mohu dát plátek uzené bokoviny a nebude to tak tučné... Skladuju je jen tak usušené ve sklenici a občas se přidají třeba pod maso. Jednou jsem sušil takové hodně... celý příspěvek > |  | Pálenka z mrkve, 27.2.2023 Cider pokud to doladíte ještě směsí jiného ovoce je dobrý, ale tvrdý alkohol bych z toho nedělal... A pro nevěřící, že nemůžete doma vyrobit likér lepší než třeba ty různé Jelziny s příchůtí, dá se to a nejlépe omylem. :-D Otázkou je, jestli... celý příspěvek > |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 26.2.2023 I když je zdejší vlákno o merunkách, pěstitelé mrazové poškození ale berou dost často společně s broskvemi. Proto tedy jen krátce doplním ještě jiný zdroj, že na rozdíl od meruněk snesou broskve do -6 růžové poupě, -4 květ a -2 plůdek. A samozřejmě... celý příspěvek > |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 25.2.2023 Ono asi záleží na zdrojích těch informací.. Já mám v knížce -12 při narašení, - 6 až -8 růžové poupě, - 2,5 otevřené květy, -0,5 plody. S tím že aby byla úroda nulová, musí se to opakovat více nocí po sobě. A je tam dodatek, že záleží na teplotních... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022 I, 25.2.2023 Já to přesně nestopuju, ale za tu dobu co zkouším tu klíčivost rajčat mi na stejném místě ale v jiných krníčkách už leze několik pecek z datlů a semen z fíků. :-D a to si fakt nedělám legraci. Semínka z obchodu jsou fakt ke klíčení o moc horší než z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|