Příspěvky uživatele - 185.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysychanie hrušky?, 1.5.2020 Obsahuje fotku
Teraz sa začal objavovať dôvod vyschnutia hrušky. Čo to je hniloba, rakovina?
Vysychanie hrušky?, 18.4.2020
Urobil som iný ťah, keďže strom už nevyzerá dobre, tak som si našiel jeden celkom zdravo vyzerajúci konár, ktorý som odstrihol a preštepil som ho na vedľa stojacu hrušku. Ak sa to chytí, tak celý strom pôjde preč. Pretože nejaví známky života.
Vysychanie hrušky?, 15.4.2020
Hruška je na plánke, ostatné hrušky a ovocné stromy su v poriadku. Hryzec tam určite nie je. Počkám ešte čo sa bude diať ďalej a ak tak ju skúsim zrezať. Ďakujem za vaše rady.
Vysychanie hrušky?, 14.4.2020 Obsahuje fotku
wiliamsova, ktorá je hneď vedľa 
foto 2
foto 1
Vysychanie hrušky?, 14.4.2020
Mám na záhrade mladú hrušku odroda Clappova. Stromček je naštepený na plánke má cca 6 rokov. Minulého orku prvý krát rodila. Tohto roku znovu nasadila kvety, ale pupce sa ešte ani neotvorili a celé kvety začali hnednúť a postupne vysychať. Ostatné... celý příspěvek >
Podpník hrušky, 4.2.2020
 na tom konkurenčnom výhone mám naštepnú druhú odrodu. Plána vyrástla ako vydlica a v rovnakej výške na rovnakú hrúbku som zaštepil dve rôzne staré krajové odrody. Avšak tá jedná, ktorá rastie rovno hore sa neskutočne zabrala a tá druhá pri nej... celý příspěvek >
Podpník hrušky, 2.2.2020 Obsahuje fotku
Prikladám sľúbenú fotku. Na fotke to tak nevyzerá ako je to v realite. Je tam dosť veľký nepomer medzi podpníkom a naštepenou odrodu.
Podpníky, 2.2.2020
Ja som tiež východniar a podpníky nakupujem z Nemecka na www eggert-baumschulen.de Ale niekedy si kúpim od nich rovno aj plánku hrušky (Pyrus communis), jablone (Malus domestica) a čerešne (Prunus avium) už vo väčšom vzraste do 2m a na to si... celý příspěvek >
Určenie sorty, 3.1.2020 Obsahuje fotku
Začnem od úplného začiatku. Pred vyše tridsiatimi rokmi si moja mama zariaďovala skalku pri dome. Prišla do záhradkárstva a žiadala nejaký okrasný stromček vhodný do skalky (malej záhradky). Predavač jej odporučil,,zlatú tuju,, s tým, že je ako... celý příspěvek >
Podpník hrušky, 26.11.2019
Z jadierka som si vypestoval hruškovú plánku. Neviem z akej odrody bolo to jadierko, ale vyrástla mi hruška, ktorú som teraz v jari 2019 zaštepil starou krajovou odrodou. Podpník mal hrúbku ceruzky. Vrúbeľ sa krásne uchytil, ale rastie oveľa... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika