Příspěvky uživatele - 48.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.2.2023
Ocet přímo nesnáším. Po letech zkoušení kdejakého receptu jsem se vrátila k sypké směsi Nova, kterou jsem používala před třiceti lety. Po svaření nálev přecedím aby se koření dále ve sklenici více nerozleželo, přidám trošku více cukru a zavařím. I... celý příspěvek >
Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022
Amy se mi také celkem daří. Prim ale sehrává kapie koupená v obchodním řetězci jako zelenina, nikoliv semena. Je k nezaplacení, silné rostliny, masité dlouhé plody konzumu schopné od barvy zelené po červenou. Klíčivost semen vysoká.
Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022
Dříve jsem rovněž první květy vyštipoval, už to nedělám, jelikož mám zájem o brzký nástup plodnosti a ne sběr ze záhonu na podzim. Průběžně papriky během vegetace přihnojuji.V srpnu začnu nové květy vyštipovat a nechávám dorůst jen pěkně založené... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika