|
Příspěvky uživatele - 48.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.2.2023 Ocet přímo nesnáším. Po letech zkoušení kdejakého receptu jsem se vrátila k sypké směsi Nova, kterou jsem používala před třiceti lety. Po svaření nálev přecedím aby se koření dále ve sklenici více nerozleželo, přidám trošku více cukru a zavařím. I... celý příspěvek > |  | Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022 Amy se mi také celkem daří. Prim ale sehrává kapie koupená v obchodním řetězci jako zelenina, nikoliv semena. Je k nezaplacení, silné rostliny, masité dlouhé plody konzumu schopné od barvy zelené po červenou. Klíčivost semen vysoká. |  |
|  | Do kdy vytrhávat květy paprikám, 13.5.2022 Dříve jsem rovněž první květy vyštipoval, už to nedělám, jelikož mám zájem o brzký nástup plodnosti a ne sběr ze záhonu na podzim. Průběžně papriky během vegetace přihnojuji.V srpnu začnu nové květy vyštipovat a nechávám dorůst jen pěkně založené... celý příspěvek > |  |
|
|
|