|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkvétání 2019, 10.3.2019 Milan od Trnavy písal, že také staré odrody ako Hargrand a Goldrich už v zahraničí nikoho nezaujmajú, ale já se na ně každý rok docela těším. |  | Koupit Fairhaven?, 10.3.2019 S tím Fairhavenem by to mělo být přesně jak píšete, největší radost by z toho mohl mít kolega PP. |  |
|  | Broskvoně - každoroční ztráty, 10.3.2019 Ano, na broskvoňových semenáčích B-VA a BSB. Na myrobalánu už žádnou broskvoň nechci. Ze slivoňových podnoží je nejméně vhodná, pravděpodobně nemá myrobalán s broskvoní dobrou afinitu. Když už, tak zkusit na vzrostlý myrobalán naočkovat broskvoň, ale... celý příspěvek > |  | Koupit Fairhaven?, 10.3.2019 ...medzi broskyňami je taká najváčšia chuťová pecka Fairhaven a to som už vyskúšal okolo 25 odrôd.
Taky se domnívám, že by ten můj Fairhaven mohl ukázat víc. Jak by jste popsal chuť, redhavenovská klasika? |  | Bergeron je nejlepší, 10.3.2019
...bol chutnenší aj od Bergevalu
První Bergevaly mně hodně připomínaly Orangered.
|  | Rozkvétání 2019, 10.3.2019 Předpokládám, že v Bulharsku. U nás se neotvírá nic, což je dobře. |  | Broskvoně - každoroční ztráty, 10.3.2019 Meruňky mám většinou na MY a ZR, něco na St, Julien, na klasickém meuňkovém semenáči mám pouze Lealu. Z broskvoní tedy nevyraší Krasava, Modřinka, Primissima Delbard, Michelini, Symphonie, Suncrest. Z toho se možná podaří nahradit na lepší podnoži... celý příspěvek > |  | Očkování / roubování broskvoní, 5.2.2019 Pokud se nebojíte přenosu PPV, tak bych mohl v létě poslat nějaké výhony na očkování. Prozatím jsou projevy jen na listech. Z odrůd zajících před FM3 si stále nejvíce cením starého dobrého Harbingeru. Dužnina je možná měkčí, ale chuť klasická, jak... celý příspěvek > |  | Avalon Pride, 27.12.2018  Ano a právě proto, že AVALON PRIDE doporučuje pan Chovanec, což je prodejce populární Lipnické švestky, stává se tato odrůda broskvoně zajímavou. Na dvouletých stromcích plody nezklamaly ani trochu. Nic jalovo-prázdného v nich nebylo. |  | Červnová, 24.6.2018 A dají se tyhle rychlokvašky jíst? Není to jen "suchá mouka"? Má to s hruškovou chutí vůbec něco společného? |  |
|  | Jaké thuje na živý plot, 24.6.2018 To přece není žádný převratný objev. Thuja occidentalis smaragd se dlouhodobě považuje za nejpřítažlivější pro svoji barvu a hustotu. |  | Suncrest nebo Envoy, 24.6.2018 I když mně budou mnozí "spílat", tak já dávám prozatím přednost "Envoji". Platí to zřejmě hlavně pro teplé oblasti, nikoliv střední polohy. |  | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 24.6.2018  V konkurenci "Springtajmu" už dnes Redwin asi nikoho neuchvátí. |  | Broskvoň Regina, 24.6.2018 Dobrý den. V letošním roce bude opět nějaká úroda broskví od Reginy. Je to jen díky tomu, že při odkvětu nemrzlo a to není právě dobrá vizitka. Tak uvidíme, jestli nás Regina alespoň v něčem příjemně překvapí.
|  | Prebierka plodov u slivky, 24.6.2018 Moc zajímavá informace, Vojto. Já se snad konečně dočkám nějakých plodů Čačanské rodné a Chrudimské, aby jsi mi stále nemusel připomínat, že při chválení na tyto odrůdy zapomínám. Tolik jich zase nebude, aby jich 3/4 nebylo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|