Příspěvky uživatele - 139.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez - zadřený motor, 22.7.2022
Doporučených 1:50 je v přímém rozporu s požadavkem výrobce a drž se tvrzení že to je příčina zadření, pokud ti neprokážou tvoje zavinění tak reklamaci musí uznat. Pro tvrzení špatné směsi by museli mít rozbor toho co bylo v nádrži, to prodejce nedělá... celý příspěvek >
Elektrická motorová pila - kterou?, 10.5.2022
Přidávám se k Makitě/ Dolmaru s motorem v ose. Mám Dolmarku ES2135A už 14 let, nnařezala mraky dřeva a pořád jede bez problému, i uhlíky původní (ty jdou příp. snadno vyměnit, jsou přístupný zvenku). Mám ještě verzi bez štelovacím čerpadlem, novější... celý příspěvek >
Elektrická reťazová píla, 13.4.2022
Makita/Dolmar ta s motorem v ose. Moc lepších el. pil neni.. Nemáš spíš problém s mazáním - přehříváním jak jede řetěz po liště nasucho?
Oprava pily Stihl MS 270, 17.5.2021
Chudá směs. Přicpaný filtr to být může, nebo trysky v karburátoru. Klasika biosložky v benzínu, pomůže VIF (rozpouští je). Pak falešný vzduch např. gufera kliky.. Provozorně jde obohatit směs pootevřením L šroubu..
McCULLOCH CS 35, 12.5.2021
Mcculloch MAC 800 serie = MC 835AV je slabá těžká.. Nová CS35S je o něco málo silnější a lehčí, ale na 99% bude víc spotřební zboží, nedoporučuju. Pokud chceš lehkou malou pilku na dalších 15 let, tak můj favorit je Dolmarka PS 32 (stejný výkon... celý příspěvek >
Dolmar PS 5000 problém, 1.10.2020
Přesně tohle jsou příznaky vadného zapalovaní (za tepla nějaká součástka nefunguje, po ochlazení zase jde). Reklamuj práci servisu, ovšem vzhledem k tomu že měnili gufero to moc kvalitní servis nebude (netěsnící gufero = přisávání vzduchu = chudá... celý příspěvek >
Výběr nové pily, 28.5.2020
Mně vychází výborný poměr výkon - cena Dolmar, koukni na PS 550, 5105 nebo 6100. Servis - díly nejsou problém jen se musí objednat a přijdou za dva dny, dobrý servisák je problém, protože u Stihlu/ HQ jak vidí konkurenci tak se jim nechce dělat,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika