|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky 2023, 9.6.2023 Samozřejmě nejenom Martin, ale i ostatní, kdo má nějaké velmi rané meruňky. |  | Meruňky 2023, 9.6.2023  "Thyrinthos" vybarvuje každým rokem nejdříve. Letošní jeden plod na Tsunami a jeden plod na Spring Blush jsou ještě zelené. A co Pricia, Martine? |  |
|  | Roubování na pařízek, 8.6.2023 Elise je skvělá odrůda, navíc jedním z rodičů neméně kvalitní Natyry
Nemohl by jste založit vlákno s názvem Elise, napsat pár zkušeností, případně vložit pár fotek? Pokud ne, tak alespoň díky za reakci. |  | Obaleč východní a makadlovka broskvoňová, 8.6.2023 Takže považuješ obaleče východního za význmaného škůdce broskvoní, Martine? Prozatím nic nevadne, ale jestli jsou výhony už napíchané, tak to jsem nezkoumal. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023 Tady se kvetení bezu celkem shoduje s údaji o obaleči jablečném na eagri cz. (ÚKZÚZ Rostlinolékařský portál). |  | Zobonoska prýtová a zobonoska jabloňová, 8.6.2023 Letos je hodně zobonosek a jedna (prýtová) letorosty poškozuje taky tak. Měl jsem pár případů na letos roubovaných švestkách a merunkách a dokonce i keřích révy. Biegler
U mě se spíše projevuje zobonoska ovocná (Rhynchites bacchus) a to... celý příspěvek > |  | Obaleč švestkový II. generace, 7.6.2023 Proklikal jste se ke kýženému výsledku, pane? Je třeba kliknout na škůdci, nahoru do okénka napsat obaleč švestkový, rozliknout okno s tímto obalečem, kliknout na mapa výskytu, hned vedle najet na ostatní kapitoly, v nich rozkliknout prognóza, objeví... celý příspěvek > |  | Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023 Nejsem na tom o nic lépe než vy, pane. Nejvitálnější zasazený stromek je tvrdka Romea, dokonce udržela i dva plůdky. O Vistarichu už jsem psal, ten byl zřejmě špatně skladovaný přes zimu. Stalo se mi už něco podobného kdysi, když jsem broskvoně přes... celý příspěvek > |  | Roubování na pařízek, 7.6.2023 Takže vám ohledně vkládání příspěvků s fotkami nikdo neodpověděl? Myslel jsem si, že s majitelem komunikujete. Na křehkost podnoží odpověď nemám, pane Waltře, roubuju na stromy. Zajímalo by mě, jak dopadlo roubování meruněk. Jestli někdo letos... celý příspěvek > |  | Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023 Díky pavoukům nebo sviluškám to určitě nebude, pane 31.244. Stromek vyraší ze zásobních látek a pokud se tak zvaně chytne, tak vyrazí s pupenů výhony s většími listy. Pokud se nechytne, tak zůstanou jen tyto malé listy, které postupně zaschnou,... celý příspěvek > |  |
|  | A co vaše višně?, 7.6.2023 Můžete mít pravdu, pane 68.117, kdysi jsem zasadil U.F. do jílu, který jak známo dobře váže živiny, hlavně dusík a hned druhým rokem měl dosti velkých přepychových višní. Stromek zmizel i s chalupou, kam jsem ho tenkrát přesadil a tyto současné višně... celý příspěvek > |  | Co za hroznou nemoc má naše švestka?, 7.6.2023 Musel by jste ty listy jabloní vyfotit, aby bylo zřejmé o co se jedná. Jinak moje slivoně navštívil virus už před mnoha lety a přesto stále sklízím chutné plody. Letos jsou listy obzvláště vyzdobené všelijakými kresbami, tak snad to nedopadne jako u... celý příspěvek > |  | Slepice- pomocnice v boji proti slimákům, 6.6.2023 https://zahradkarskaporadna.cz/clanek-28668-vite-kdo-miluje-slimaky-kazdy-den-jich-sporada-skoro-kilo |  | A co vaše višně?, 6.6.2023 Kolik třešní, tolik višní? Od cizosprašné Královny Hortenzie se asi zázraky čekat nedají, ale od těch samosprašných višní bych očekával větší výkony. Favorit i Morela jsou samosprašné. Kordia se vám s něčím zřejmě dobře opyluje. |  | Roubování na pařízek, 6.6.2023 Vedete si výborně, pane Waltře. Ještě jste nezjistil, jaký je důvod k nezobrazování příspěvků s fotkami v hlavním přehledu? Kdybych váš předchozí příspěvek náhodou neobjevil, tak o něm nikdo neví. |  |
 |
|
|
|