Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 9.6.2023
Samozřejmě nejenom Martin, ale i ostatní, kdo má nějaké velmi rané meruňky.
Meruňky 2023, 9.6.2023 Obsahuje fotku
"Thyrinthos" vybarvuje každým rokem nejdříve. Letošní jeden plod na Tsunami a jeden plod na Spring Blush jsou ještě zelené. A co Pricia, Martine? 
Roubování na pařízek, 8.6.2023
Elise je skvělá odrůda, navíc jedním z rodičů neméně kvalitní Natyry Nemohl by jste založit vlákno s názvem Elise, napsat pár zkušeností, případně vložit pár fotek? Pokud ne, tak alespoň díky za reakci.  
Obaleč východní a makadlovka broskvoňová, 8.6.2023
Takže považuješ obaleče východního za význmaného škůdce broskvoní, Martine? Prozatím nic nevadne, ale jestli jsou výhony už napíchané, tak to jsem nezkoumal. 
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023
Tady se kvetení bezu celkem shoduje s údaji o obaleči jablečném na eagri cz. (ÚKZÚZ Rostlinolékařský portál). 
Zobonoska prýtová a zobonoska jabloňová, 8.6.2023
Letos je hodně zobonosek a jedna (prýtová) letorosty poškozuje taky tak. Měl jsem pár případů na letos roubovaných švestkách a merunkách a dokonce i keřích révy. Biegler U mě se spíše projevuje zobonoska ovocná (Rhynchites bacchus) a to... celý příspěvek >
Obaleč švestkový II. generace, 7.6.2023
Proklikal jste se ke kýženému výsledku, pane? Je třeba kliknout na škůdci, nahoru do okénka napsat obaleč švestkový, rozliknout okno s tímto obalečem, kliknout na mapa výskytu, hned vedle najet na ostatní kapitoly, v nich rozkliknout prognóza, objeví... celý příspěvek >
Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023
Nejsem na tom o nic lépe než vy, pane. Nejvitálnější zasazený stromek je tvrdka Romea, dokonce udržela i dva plůdky. O Vistarichu už jsem psal, ten byl zřejmě špatně skladovaný přes zimu. Stalo se mi už něco podobného kdysi, když jsem broskvoně přes... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 7.6.2023
Takže vám ohledně vkládání příspěvků s fotkami nikdo neodpověděl? Myslel jsem si, že s majitelem komunikujete. Na křehkost podnoží odpověď nemám, pane Waltře, roubuju na stromy. Zajímalo by mě, jak dopadlo roubování meruněk. Jestli někdo letos... celý příspěvek >
Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023
Díky pavoukům nebo sviluškám to určitě nebude, pane 31.244. Stromek vyraší ze zásobních látek a pokud se tak zvaně chytne, tak vyrazí s pupenů výhony s většími listy. Pokud se nechytne, tak zůstanou jen tyto malé listy, které postupně zaschnou,... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 7.6.2023
Můžete mít pravdu, pane 68.117, kdysi jsem zasadil U.F. do jílu, který jak známo dobře váže živiny, hlavně dusík a hned druhým rokem měl dosti velkých přepychových višní. Stromek zmizel i s chalupou, kam jsem ho tenkrát přesadil a tyto současné višně... celý příspěvek >
Co za hroznou nemoc má naše švestka?, 7.6.2023
Musel by jste ty listy jabloní vyfotit, aby bylo zřejmé o co se jedná. Jinak moje slivoně navštívil virus už před mnoha lety a přesto stále sklízím chutné plody. Letos jsou listy obzvláště vyzdobené všelijakými kresbami, tak snad to nedopadne jako u... celý příspěvek >
Slepice- pomocnice v boji proti slimákům, 6.6.2023
https://zahradkarskaporadna.cz/clanek-28668-vite-kdo-miluje-slimaky-kazdy-den-jich-sporada-skoro-kilo
A co vaše višně?, 6.6.2023
Kolik třešní, tolik višní? Od cizosprašné Královny Hortenzie se asi zázraky čekat nedají, ale od těch samosprašných višní bych očekával větší výkony. Favorit i Morela jsou samosprašné. Kordia se vám s něčím zřejmě dobře opyluje.
Roubování na pařízek, 6.6.2023
Vedete si výborně, pane Waltře. Ještě jste nezjistil, jaký je důvod k nezobrazování příspěvků s fotkami v hlavním přehledu? Kdybych váš předchozí příspěvek náhodou neobjevil, tak o něm nikdo neví.
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika