|
Příspěvky uživatele - 18.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže v bytě, 14.2.2013  Ahoj všichni, poraďtě, prosím, co s touto růží, kterou jsem dostal před týdnem a hned v následujících dnech ji začaly vadnout květy a teď schnou a upadávají celé větvičky.
Našel jsem na ní jakoby náznak pavučinky, jsou v tom tedy... celý příspěvek > |  | Malé bílé mušky na bylinkách, 4.3.2012  Ahoj všeci, můžete mi, prosím, poradit, co si počít s těmito škůdci? Co jsou zač?
Drží se mi v domě už přes rok a nejraděj mají bylinky v kuchyni a ibišky.
Na žluté lepivé desky se jich chytne jen část, ale rostlinky jsou jimi pořád stejně... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za rostlinky?, 24.1.2012  Poradíte, prosím, co je to za rostliny?
děkuji
|  | Sněhová fréza Toro Quick Clear CCR 6053 ES nebo Murray 621401x61N?, 28.12.2010 Šlo o značku Hecht z hypermarketu, prý měla moc úzký trysky v motoru a tak byla každou chvíli ucpaná. |  | Sněhová fréza Toro Quick Clear CCR 6053 ES nebo Murray 621401x61N?, 27.12.2010 Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s těmito frézami?
Podle diskuzí tu se mi zdá, že na značku Toro, podobně jako na motor Briggs Stratton by měl být spoleh.
Navíc díky jejich nízké hmotnosti bych měl možnost frézu skladovat v teple :-)
Právě... celý příspěvek > |  | Založení trávníku, 11.7.2010 Zdravím trávníkové znalce.
Chtěla bych se zeptat jak je to s herbicidními přípravky v případě, že se po většinu dne prohánějí po zahradě psi (čivavy).Může jim to uškodit?
Chtěla bych založit trávník v místech, kde jsou zbytky brambor a spousta... celý příspěvek > |  | Jasmín, 22.5.2009  Ahoj, potřebovala bych poradit, co s jasmínem, když nechce kvést.
Koupila jsem ho v zimě, a poradili mi, že když ho budu zaštipovat, tak na jaře vykvete, ale nějak se mu nechce.Mám ho na východním okně-nesvítí na něj přímé slunce, ale světla je tam... celý příspěvek > |  | začínám s popínavými růžemi, 10.7.2008 Ahojt všeci, chtěla bych si pořídit pnoucí růže na něco jako oblouk, chci se tedy zeptat, jaké rostliny pořídit(staré či mladé Je možné je pěstovat v nádobách.A jaké první kroky s něma učinit?A v zimě chránit?díky |  | Co je to za rostlinu?, 10.5.2008  nevíte prosim někdo co je toto?kvete drobnými červenými zvonky...
ju a je možné, že na druhém obrázku je kolopejka? |  |
 |
|
|
|