|
Skodca na broskyni, 14.3.2023 Nebude to skôr štítnička (štítenka) morušová? |
 |
Pilatka Mospilan koncentrace, 27.4.2022 Samozrejme, že sa jedná o celé spektrum hmyzu a pavúkovcov. O to je postrek v plnom kvete horší. |
 |
|
 |
Pilatka Mospilan koncentrace, 26.4.2022 Tiež si myslím, že je prijateľnejšie striekať vyššou dávkou až bezprostredne po odkvete ako nižšou do plného kvetu.
Včelári si o tom myslia svoje.
Neviem ako v ČR ale na Slovensku je Mospilan stále registrovaný aj pre slivky (piliarka,... celý příspěvek > |
 |
Pilatka Mospilan koncentrace, 26.4.2022 Karta bezpečnostných údajov
MOSPILAN ® 20 SP
podľa Nariadenia komisie (EÚ) č. 2015/830:
"Riziko vyplývajúce z použitia prípravku pri dodržaní predpísanej dávky alebo koncentrácie je pre včely prijateľné. Pre minimalizáciu rizika poškodenia... celý příspěvek > |
 |
Pilatka Mospilan koncentrace, 26.4.2022 Ak sú vám včely ľahostajné a veríte viac Ing. Agrochemikovi ako výrobcovi, je to vaša vec, s tým nič nenarobím. |
 |
Pilatka Mospilan koncentrace, 23.4.2022 Ak budete striekať iba raz, použil by som 2,5 g v momente, keď budú na 90% kvetov opadnuté korunné lupienky.
Dávka je na 10 l vody. |
 |
Orech - in vitro, 19.10.2020 Dobrý deň.
Má niekto z vás skúsenosti s orechmi (Juglans regia), ktoré sú množené in vitro? Objednal som orech 'Broadview', ktorý bol údajne množený takýmto spôsobom.
Napadlo mi - keďže je takýto strom pravokorenný a uvedená odroda sa... celý příspěvek > |
 |
Broskev žloutne, 19.10.2020 Zdravím vás. Po roku pridávam drobnú aktualizáciu - túto sezónu som dvakrát hnojil dusíkom (február a jún). Žlté sfarbenie listov ani predčasný opad sa nedostavili. |
 |