Příspěvky uživatele - 39.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez hrušňová - náhrada za Baycor, 20.4.2022
Tak talent už také nekoupíme... Talent
Rajčata 2022, 31.3.2022
Milane moc si vážím Vaší nabídky a určitě ji využiju. Díval jsem se na některé z nich a musím říct, že jsou to určitě odrůdy, které bych rád vyzkoušel :-) Píšu teď z mobilu, tak by to dělalo zase neplechu. Ale dám dohromady svůj seznam a večer to... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 29.3.2022 Obsahuje fotku
Děkuji za reakci jak Vaši, tak pana Vladimíra, už raději vkládám přes počítač. Hlásím tedy, že z anglických semen od Suttonů nevzešla pouze dvě Crimson Crush (mám ale v záloze česká, která jsou venku obě), zbývajících 8 semen čtyř zbývajících PB... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 11.3.2022
Zdravím pane Milane. To s těmi semeny od Suttonů Vám ověřím i já. Ještě jsem nezašel, chystám se o víkendu. Spíš mě zajímá, jestli by semenům neuškodil i rentgen, kterým projíždí každé zavazadlo na letišti. Nemuseli je mít nutně u... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 3.3.2022 Obsahuje fotku
Jednoznačně mohu potvrdit vliv přisvětlování na násadu květů a plodů. Letos poprvé zkouším zimní pěstování a prisvětluju jim prozatím dopoledne mezi 7:45 až 10:00 a k večeru mezi 16:45 až 20:15 a začaly v posledních dnech nasazovat ve velkém květy,... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 21.1.2022
Dobrý den. Psal jsem to v jednom z předchozích příspěvků, mám v Anglii bratrance, který je objednal na anglickou adresu a dovezl mi je, když dojel na Vánoce domů 🙂 Teď jsem se Milane díval na Bobby Seeds a celou kolekci od Suttonů... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 17.1.2022
Díky za upřesnění, Milane, myslel jsem si, že to tak nějak bude a odrůdy jsou pravděpodobně vypůjčené. Zase na druhou stranu, Naginu a ani Rose Crush bych u nás nesehnal, tak uvidíme, jak se předvedou 😉 No a od Reimerů tam mám odrůdy (až... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 16.1.2022
Crimsony mi objednal a přivezl bratranec přímo z Anglie. Ale vím, že Dobra semena tu ty 3 odrůdy prodávají a vyjdou levněji, vzal jsem to rovnou vše přímo od zdroje 🙂 A netušil jsem, že Consulelo je odrůda vyšlechtěná u Sutton's. Stejně jako... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 16.1.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den všem. Letos jsem po dobré zkušenosti z loňska a po vzoru pana Milana HP vsadil na plísniodolné odrůdy a uvidíme, jak se to letos podaří. Pár odrůd jsem objednal z Bobby Seeds a došla asi za měsíc i objednávka z Reimer Seeds. U ní tedy bylo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika