|
Příspěvky uživatele - 77.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vistarich, 4.4.2022  Tak daší jaro (2022) s broskvoní `Vistarich` a pár poznámek pro ty, co tuto odrůdu pěstují, nebo by chtěli.
(oblast Střední Čechy, cca 220mnm, jižní svah v údolí)
teplá zima této odrůdě svědčí, neomrzla žádná poupata a i všechny... celý příspěvek > |  | Vistarich, 11.9.2021  Je to s podivem, ale letošní propršené léto kupodivu `Vistarich` sedělo a plody co udržela krásně vyzrávaly.
Tím, že květní násada je spíše slabší, tak plody jsou i bez probírky výstavní velikosti a nejsou raritou i 400-600g velké plody, při... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka Luizet, 7.12.2020 Já mám jak Luizet, tak Ungarishe Beste, obě na MY 29C, 4 leté, zasazené cca 15 m od sebe, na shodném stanovišti, původem z Poysdorfu od Schreibera a drobné rozdíly mezi nimi umím najít. Luizet u mě kvete ještě cca o 5 dní později a hlavně ve velkém... celý příspěvek > |  | Mandloň, 18.11.2020 Pozor, u téměř všech údajně samosprašných mandloní je nutné počítát s tím, že to znamená max. 50% úrody v případě absence cizího opylovače oproti alespoň dvěma odlišným ale se shodnou dobou květu.
Zmiňovaná Robijn (některé weby ji vedou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|