|
Příspěvky uživatele - 212.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spravny rez broskyne - 2 poschodia, 13.3.2022  Mierne som korunku preriedil, ale stale sa neviem rozhodnut, ci tie nizsie konariky (cevrne a fialova) odstranit a ponechat iba horne 3 konare oznacene modrou. Ten konar oznaceny fialovou je pomerne velky, skoro ako zvysok koruny dokopy. Letorastz... celý příspěvek > |  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 13.3.2022  Mam dost stromkov a na to zastrihavanie terminalu si davam zvlast velky pozor, aby som striedal puciky voci stepeniu, ale asi mate naozaj pravdu, ze v tomto pripade som to zastrihol nespravne.
Kedze mi nikto nenapisal radu, este dnes doobeda... celý příspěvek > |  |
|  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 13.3.2022 Toto su zopar dni stare fotky, este predvcerom som ten spagat nahradil pasom z geotextilie. Ale ako vidno aj na tych starych fotkach, pod tym spagatom som mal pasik geotextilie, takze by sa nezarezal do kmienka. |  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 12.3.2022  Pohlad z druhej strany. |  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 12.3.2022  Detail. |  | Marhula - nestandardny tvar koruny, 12.3.2022  Po minulojarnom zasadeni a ostrihani marhule vyrastli konare dost nestandardne, kazdy ma iny sklon. Aj terminalny vyhon rastie sikmo a nie kolmo. Viem, ze je to zivy organizmus a nemozem mu prikazat, aby vyrasil konariky pod rovnakym uhlom. Preto sa... celý příspěvek > |  | Spravny rez broskyne - 2 poschodia, 12.3.2022  Celkovy pohlad na stromcek. |  | Spravny rez broskyne - 2 poschodia, 12.3.2022  Detail na korunku |  | Spravny rez broskyne - 2 poschodia, 12.3.2022  Mam broskynu Redhaven na podpniku mandla sadenu minulu jar. Po vysadeni som ju ostrihal takmer na pahyl. Snazil som sa ju ostrihat na kotlovitu korunu. Teraz sa mi zda prilis rozvetvena a ma 2 poschodia. Prve poschodie je v urovni 65cm a druhe cca... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|