Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elegant Lady, 27.8.2020 Obsahuje fotku
Broskvová královna si svou neporazitelnost udržela i v letošním roce.Broskve nejsou tak perfektně vybarvené, ale chuťově jsou naprosto dokonalé.
Suncrest (dotaz), 27.8.2020 Obsahuje fotku
Dnes sklizen poslední a zároveň největší plod Suncrestu.
Radikální řez broskvoně, 19.8.2020
Broskvoň není třešeň,i když je v rodu prunus její nejblišší příbuznou.Vámi navrhovaný řez, navíc v tuhle dobu je na 100% řezem posledním.
Nejrannější broskvoně, 17.8.2020
Pokud v sousedství dozrává Redhaven, tak bych vsadil na jistotu F.M.3,Sunhaven a Redhaven.Jako podnož by jsem vybral broskvomandloň jelikož broskvoně na slivoňových podnožích dlouho vegetují, dřevo hůř vyzrává a ve vyšších polohách zmrzává už na... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 17.8.2020 Obsahuje fotku
Suncrest letos překvapil obrovskými plody kolem 300 gramů, které nejsou tak atraktivně vybarvené jako v minulých letech ale chuťově jsou opět vynikající. 
Odrůdy slivoní nejodolnější (jarnímu) mrazu?, 15.8.2020
Nejpozději kvetou klony Domácích švestek a jako jediné nezmrzly, na druhou stranu vysazovat několik desítek Domácích by díky citlivosti k PPV asi nebylo moudré.Durancie, Toptaste a Vlašky pomrzly asi ze dvou třetin.Na třech Jofelách jsem napočítal 9... celý příspěvek >
Žluté listy, 15.8.2020
"V sezóně" už jsou veškeré zásahy neučinné.Spóry houby začínají klíčit už někdy v průběhu zimy při teplotách 2-4°C.Z ošetřením by se mělo začít už na podzim při opadavání listí měďnatými přípravky.Koncem ziy nebo brzy na jaře když teplota dosáhne... celý příspěvek >
A co vaše švestky 2020, 8.8.2020 Obsahuje fotku
První zralé plody Azury (Čačanská najbolja x Hanita) mě zklamaly, dužina i po lijácích z minulých týdnů je řídká, suchá a na můj vkus příliš kyselá.Zkušebně utržený a ještě né zcela zralý plod Toptaste je o něčem jiném, slaďoučká s příjemnou chutí... celý příspěvek >
Rubissia, 18.7.2020 Obsahuje fotku
Rubissia letos dozrála o 14 dnů později než vloni.Chuť sladce navinulá, velmi dobrá.Jelikož letos není s čím srovnávat, tak za mě má .
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 12.7.2020
Žádný, podle genetických testů se shodujou z 98%.
Škůdce na modřínu, 12.7.2020
Modřín dává přednost vlhkým stanovištím.Jehlice jsou poškozené hmyzem, takže bych použil insekticid (Mospilan) a k němu přimíchal fungicid (Dithane) jelikož tihle prevíti rozšiřujou sypavku modřínovou.
Sunhaven, 12.7.2020
Vypadadá to Petře že jsi měl tentokrát "šťastnou ruku" a mohl by to být opravdický Sunhaven.Mně před čtyřmi lety Sunhaven po více jak dvaceti letech odešel a od té doby se mi nedaří objevit poctivého prodejce.Jedna záměna za druhou (Zoja,... celý příspěvek >
Co je to za houbu?, 22.6.2020
Na louce roste žampión (pečárka) polní.
Princess nahrada za Suncrest?, 10.6.2020
Jak už jsem napsal výše, Princess jsem zrušil.Ve stejnou dobu dozrávájící Suncrest, Symphonie a Elegant Lady jsou mnohem odolnější na mráz a choroby i chuťově jsou o nějaký ten level výš (u mně Top trojka).
Spala slivone?, 8.6.2020
Moniliová spála, šarka a hálčivec višňový.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika