Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vistarich, 12.5.2021
Naprostý souhlas, jen doplním vysokou citlivost k rakovině kůry a dřeva.Z těchto důvodu jsme Vistarich s Milanem už dávno zlikvidovali.
Rozkvétání slivoní, 6.5.2021
Já do toho Petře jdu, ty rozlámané stromy jako před třemi lety mi za to nestojí.Omladinu co bude plodit poprvé (Moni, Crvena ranka, Debrecínská muškátová, Nada, Petra a Timočanka) vezmu Mospilanem a cca po 14. dnech Calypsem.Pravé švestky a Durancie... celý příspěvek >
Diagnostika rajčat - hnědé fleky? Snad ne plíseň, 4.5.2021
Popálené sluncem nebo mrazem.
Rozkvétání meruněk 2021, 2.5.2021
V pobeskydí je Petře tlak monilie na vzestupu, je to rok od roku horší, někdy nepomůže ani 5 postřiků.Navíc mi příjdou ty práškové fungicidy Signum a Prolectus jakoby neučinné, proto je střídám Horizonem.Talentem a Lunou Experience která je dobrá i... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 30.4.2021 Obsahuje fotku
Asijské slivoně jsou citlivé na mráz stejně jako meruňky.Meruňky a broskve odkvetly a rozkvétání slivoní je v plném proudu.
Kamir, 25.4.2021
Zájem by Petře samozřejmě byl a nejen o Kamir, jenže kde je sehnat?Největší zájem z holovouského novošlechtění mám o pravou švestku Simonu.Vloni jsem si od nich objednal pouze pět roubů mirabelky Miromy, rouby nakonec po urgenci dorazily.Letos byla... celý příspěvek >
Švestka Topfive, 21.4.2021
Topfive roste slabě i na myrobalánu, plodnost je střední až vysoká, samosprašná.Plody jsou střední velikosti okolo 30 gramů výborné chuti.Nevýhodou je dlouhé a postupné dozrávání plodů.Švesky jsou modré, ale zrát začnou cca po 3 - 4. týdnech.
Rozkvétání meruněk 2021, 21.4.2021
Většina fungicidů obsahuje smáčedlo, takže déšť po 2,5 hodinách by Signum smýt neměl.
Rozkvétání meruněk 2021, 20.4.2021
Na jihu Evropy to nějak neřeší, dělají 3 postřiky Signumem.Prolectus lze použít v ideálních meruňkářských polohách.Na severu Moravy kde je tlak choroby mnohem větší bych samotný postřik Prolectusem proti moniliové spále neriskoval.
Jofela, 18.4.2021
Jofelu považuji za nejkvalitnější německou náhražku za pravé švestky. Sladká a   aromatická výborně se hodí na pečení.Taková cmunda s Jofelama to je nepopsatelná dobrota.
Rozkvétání meruněk 2021, 16.4.2021
Proti moniliové hnilobě lze použít Talent, Teldor nebo Prolectus.
Rozkvétání meruněk 2021, 14.4.2021
Přésně tak.Pro monilií bude letošní rok "rokem hojnosti",kadeřavost broskoně a ostatní houbovky si také příjdou na své.
Je nějaká náhrada za Previcur?, 13.4.2021
Nebo Proplant.
Rozkvétání meruněk 2021, 11.4.2021
Sirena u mě kvete s Bergeronem a Luizetem jako poslední.Zraje asi týden po Bergeronu, chuťově nic moc a je citlivá k PPV.Nahradil jsem jí ukrajinskou Monastyrskij, která taky zatím nekvete.Rozkvetlá je Maďarská, rozkvétá VP, Kech Psar, Ledana,... celý příspěvek >
Newhaven, 9.4.2021
Nemají Petře.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika