Příspěvky uživatele - 111.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 10.7.2008
Ještě jsem zapoměl, kolik má prosím obsah?
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 10.7.2008
Děkuji za radu ohledně motoru Sprint 375. Psal jsem, že o sekačce nic nevím a ani ta paní, tak jsem přečetl tuto značku, na sekačce žádný nápis není. Tak se omlouvám. Měl bych ještě jeden dotaz, zda stačí natural 91 nebo musí být 95. Standa
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 9.7.2008
Dostal jsem sekačku Sprint 375 ve velmi pěkném stavu od paní, která ji zdědila po manželovi, a neví o ni nic.Chtěl bych vědět jest-li je to čtyřtakt nebo dvoutakt. Jaký olej a benzin se tam používá. Děkuji Standa
A plavou Dito?, 15.6.2008
Nedělejte ostudu mužským, musíte lépe číst, psal jsem o karasech, ženy to určitě přečetly správně.
A plavou Dito?, 15.6.2008
Pokračování: Zatím píšou jenom ženy, a proč by se nemohl přidat mužský. Náhodou jsem narazil na tuto detektivku, řeknu vám už jsem se dlouho opravdu tak nezasmál. V TV jsou jen pohřební zprávy. Chtěl bych taky přidat moji zkušenost. To samé se stalo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika