|
Příspěvky uživatele - 111.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 10.7.2008 Ještě jsem zapoměl, kolik má prosím obsah? |  | Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 10.7.2008 Děkuji za radu ohledně motoru Sprint 375. Psal jsem, že o sekačce nic nevím a ani ta paní, tak jsem přečetl tuto značku, na sekačce žádný nápis není. Tak se omlouvám. Měl bych ještě jeden dotaz, zda stačí natural 91 nebo musí být 95. Standa |  |
|  | Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 9.7.2008 Dostal jsem sekačku Sprint 375 ve velmi pěkném stavu od paní, která ji zdědila po manželovi, a neví o ni nic.Chtěl bych vědět jest-li je to čtyřtakt nebo dvoutakt. Jaký olej a benzin se tam používá. Děkuji Standa |  | A plavou Dito?, 15.6.2008 Nedělejte ostudu mužským, musíte lépe číst, psal jsem o karasech, ženy to určitě přečetly správně. |  | A plavou Dito?, 15.6.2008 Pokračování: Zatím píšou jenom ženy, a proč by se nemohl přidat mužský. Náhodou jsem narazil na tuto detektivku, řeknu vám už jsem se dlouho opravdu tak nezasmál. V TV jsou jen pohřební zprávy. Chtěl bych taky přidat moji zkušenost. To samé se stalo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|