Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky chřadnou, 31.7.2023
Poskytl bych jí asi 2krát větší nádobu. SPCH
Výrůstky jabloně, 30.7.2023
Vypadá to, že ty výhony rostou z části kmene pod naštěpovanou horní částí. Nejen jádroviny se tak ve vyšším věku často chovají, půda pod nimi bývá vyčerpaná, dráhy mezi funkčními konci-okraji kořenů a opostranou v koruně se každý rok v součtu... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 29.7.2023
+mšice a jejich podporovatele mravence? SPCH
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
BOJ- s mandelinkami, o zrno, s oteplováním, se slimáky, s covidem, s klimatickou změnou, s desinformacemi, s vysokými cenami nejen energií, s inflací...- bojuj, nebo se BOJ-ještě, že je mír-nebo ne? SPCH
Počasí, 25.7.2023
Právě jsem se vrátil... nikoliv z Hradu-ikdyž ulici toho jména u nás za zatáčkou máme-ze zahrádky u domu. Tam jsem se za vydatné pomoci zeťáka úspěšně popasoval se srolovanou plechovou střechou kůlny-to se jí stalo včera po 17h 30 minutě při vichru a... celý příspěvek >
Rezave až di fialova listy ostružin a malin, 21.7.2023
Začínáte s pěstitelstvím? Maliníky a ostružiníky mají specifický životní cyklus, jejich nové výhony se z bylinné formy časem, vyzráváním mění v dřevité-to se ostatně děje i u dalších dřevin, jenže ty m.+o. po prvním zaplození konkrétní nadzemní části... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 20.7.2023
? SPCH
...veřejné...-se mi ztratilo v-vvvvvvvvvvvvv-tak několik do foroty, SPCH.
Bod zlomu dle mého byla nešťastná poznámka jednoho pána, který asi před třemi, čtyřmi roky nazval druhého pána PISÁLKEM. Nevšiml jsem si, co ho k tomu vedlo, jestli si správně, nebo nesprávně vyhodnotil slova toho druhého, zda a jak spolu... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023
Vážený pane Petře z Pardubic, moje rýmovačka byla jen reakce na povzdech p. Rafaela-tedy bez fixace na kohokoliv konkrétního. Je mi líto, když se potenciál lidského ducha znehodnocuje-a je jedno, jestli jde o Zahradu či jiné prostory. Do fungování,... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 19.7.2023
Jsem ještě větší menšík-letos asi jen 30 m2. Po výsadbě to vypadalo velmi nadějně-jakási vláha po zimě byla, Zmrzlíci neůřadovali. Potom však bylo dlouho chladno a sucho, možnost zálivky omezená-mj.se mi dost pokazilo pravé rameno, které je mým... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 18.7.2023
Andělé-i ti padlí, formují náš Svět. Trn-ten osten chrání svojí růže Květ. Řeka může býti stejná, Voda však už jinde, vpřed...SPCH
Je možné presadiť 6-8 ročné odrastené tuje smaragd?, 17.7.2023
Jde i o čas přesazení-kdy-jestli okamžitě, nebo na podzim, či zjara? Pokud by to počkalo, tak teď bych je zakrátil asi o půl metru, obrytím přetnul alespoň některé kořeny v trochu větší blízkosti od kmínků, než je předpokládaná výkopová-do podzimu,... celý příspěvek >
Slepice stále kvokají, 16.7.2023
Hodně sluníčka? SPCH
Počasí, 16.7.2023
Přátelé, s přáním pěkné neděle bych rád znal Váš názor na momentální počasí. Vím, že jsou žně, ale to množství rekordů vysokých teplot? Může za tím být vliv mořských proudů, větší aktivita Slunce, větrné parky, obrovské požáry lesů, celková činnost... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika