|
Příspěvky uživatele - 141.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti s Yard-man 6021 SPK, motor kawasaki 180, 10.9.2009 Dnes jsem ji vyzvednul ze servisu. Oprava trvala dva mesice.
Vlada Nahoruby |  | Yard-Man TM 6021 SPK, 19.7.2008 Navíc ten plastový výhoz mi často upadne protože s ním zavadím třeba při couvání o vysokou trávu nebo o strom.
Vláďa Nahoruby |  |
|  | Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 19.7.2008 Mé první dojmy se sekačky Yard-Man 6021 SPK jsou následující:
Sekačka je hlučnější. Motor se dobře startuje a má plynulý chod. Nevidím výhody s tím, že je sekačka velká, hůře se s ní manipuluje, ale já jsem menší postavy. Špatně se čistí buben, v... celý příspěvek > |  | Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 9.7.2008 Mám dvě sekačky. Hondu hoby a Yard-Man 6021SPK.
Sekačka Yard-Man má jedinou výhodu oproti sekačce Honda a to je boční výhoz. Sekačka Honda je ve všech směrech lepší sekačkou.
Yard-man má problémy s výhozem do koše, který zaplní někdy jen ve třetině... celý příspěvek > |  | zkušenosti s Yard-man 6021 SPK, motor kawasaki 180, 9.7.2008 Sekačku jsem si koupil.
Startuje výborně, trochu větší hluk ale dáno asi větším výkonem. V návodu není uvedeno na kterou stranu lze sekačku naklonit při čištění. Bohužel do koše hází velmi špatně. Spotřeba benzínu je řekl bych dobrá. Boční výhoz... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|