Příspěvky uživatele - 141.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 30.4.2023
Nedávejte rajčata hluboko, spíš je položte. V teplé půdě nahoře přikoření a poženou rychleji. Já jsem začala vynášet sazenice ven a tím spíše zesílily a přestaly šplhat nahoru. (Samozřejmě je mám později seté, kolem poloviny března.) Jitka
Vymrzání květních pupenů odrůd meruněk v zimě 2022/2023, 29.4.2023
Moniliový úžeh, lepší odstraňovat hned.
Prosychání trávy na kompost, 18.2.2022
Králíci žerou jen seno. Dvůr do jarní výsadby oždibují slepice. Nechci vysokou trávu na sekání a chodit v mokré mě taky nebaví. Ovce či husy jen přes mou mrtvolu, stačí nepořádek od toho, co máme. Navíc postupně sázíme stromy a záhonky by se těm... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 17.2.2022
Mám ořech uprostřed dvora, postupně předělávaného na záhony a se stromy. Pan(í)81.144 má pravdu. Ořech má kořeny do vzdálenosti dalšího průměru koruny. Takže skutečně vysává živiny ostatním a pokud to bude někdo na sousedním pozemku, asi z toho... celý příspěvek >
Prosychání trávy na kompost, 17.2.2022
Když to házím rovnou ze sekačky, tak můžu jen dva koše a prokládat třeba podestýlkou od králíků (kydáme často, takže to moc hnůj není), je to rozměr palety 120*120 a koš je od 50cm sekačky dost velký. Nebo třeba naschlý plevel ze záhonů, aby se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika