|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň Lucy, 18.9.2023 Já mám na M9 Anderu a Braeburn, tak jsem zvědav, zda ty stromy budou po stránce řezu opravdu v plodnosti téměř bezúdržbové. Biegler |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.9.2023 Tuhle jsem si na vás vzpomněl, když jsem připisoval můj palouk na obhospodařování JZD, abych měl konečně od všeho a všeh klid. No, předloni jsem přesadil na podzim papriku do malého květináče celou zimu hibernovala a brzo z jara jsem měl... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.9.2023 Ano pane PP hovězí s omáčkou z rajčat za oknem, protože jinak je všude po záhonech a bramborách na zahradě zasetý oves na zelenou pastvu. Já když vidím ty rajčata pana Milana, říkám si, že ho musím nějak dohnat i bez těch žároviček, kterým rajčatům... celý příspěvek > |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 18.9.2023 To asi můžete i lisovat mošt paní Lído, si vzpomínám, že z něčeho podobného Jarka Broki dělala burčák na YouTube. Biegler |  | Papriky 2023, 18.9.2023 Nebýt vydatných deštů před začátkem sklizně letos by žádná úroda použitelná pro kvalitní konzum nebyla, uzalévat se to venku nedalo, ve skleníku jsem papriky neměl. Připomínalo by to spíš jen skořápky od vajec bez náplně. Biegler |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.9.2023 Ono jde hlavně o tu radost z pěstování a když se letos tak vydařil jdenou za oknem a pak i ve skleníku, no nepěstujte ho, když nemusíte jít do krámu utrácet za semínka. Na zahradě pěstujeme ozimou zelen už ji i naše jalovice sklízí, aby ji přetavila... celý příspěvek > |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 18.9.2023 Tomu věřím, že není náročná, ale já letos zjistil, že všechny odrůdy které pro moji vlastní potřebu potřebuju už mám doma a plodí pěkné hrozno. Biegler |  | Pěstování ozimé zeleniny, 17.9.2023 Komu se nelení, tomu se zelení. Já letos na zimu připravuju pouze nějaká rajčata Spencer za okno. Biegler |  | Papriky 2023, 17.9.2023 Pěkné, pěstované venku nebo ve skleníku? Biegler |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Jasně, každý jinak rád sladké, my dáváme většinou 20 až 25 dkg do zavařenin meruněk, hrušek, renklod a v minulosti broskví. Do hroznů jak zde bylo už psáno bych dal tu kyselinu citronovou. Na druhou stranu ta dávka je asi minimum pro to aby ten nálev... celý příspěvek > |  |
|  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Paní Lído, to muselo být sladké jako cumel, 30 dkg do hroznů. Já viděl na YouTube zavařování bez nálevu, ale těžko radit, nemám vyzkoušené. Biegler |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Hrozny jsem přepasíroval přes cedník a pak použil přípravek na marmeládu a šlo to a je to dobré. Na zavařování se nechystám, Aivaz si nechám na pozobávání. Ale pokud ty hrozny nejsou nic moc tak bych se na to vyprdl, já to dělal z těch nejlepších.... celý příspěvek > |  | Ovocinár zo Smolenice, 17.9.2023 K obecnému přínosu by nestačily někdy ani vyplácené dotace na 1 ha. Bud se někdo snaží a nebo ne a jestli při tom experimentuje a nebo dělá podle nějaké příručky je věc úplně mimo mísu. Já taky jednou řekl docela tvrdě, (a byla to reakce na to, že já... celý příspěvek > |  | Letní jablko, poraďte, 17.9.2023 Pokud vím jsou náchylné i na hořkou pihovitost, mě na ně lezou mravenci a dělají paseku, lesto jsem nějakou úrodu na mladých stromcích měl, ale chce to intenzivnější ochranu i proti obalečům. Vím, jsou v tuto dobu ještě kyselé, ale co říkáte na ty... celý příspěvek > |  | Přesazení starého rododendronu, 17.9.2023 Pokud tam nemůžete přijet s bágrem s vekou naběračkou, je lepší to přesazování připravovad třeba dva roky dopředu. Odkopat a přerušit polovinu kořenů a následná rok druhou polovinu, aby nové kořeny narostli co nejblíže u pařezu. A samozřejmě také... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|