Příspěvky uživatele - 248.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017
Ano, v některých eshopech ho ještě mají uvedený, ale pokud si o něj napíšete, odpovědí vám, že již není  :-((           Je jen tekutý koncentrát ve velkém balení cenově někde kolem... celý příspěvek >
Pardon - - Kuprikol...
Na podzim a touhle dobou používám Kuprokol, jako druhý jarní to u mne byl osvědčený Syllit. Ale již ho nedělají v malobalení, tak letos zkusím Thiram granuflo. Bohužel Syllit byl systémový a Thiram je jen kontaktní. Jinak se říká, že důležitější než... celý příspěvek >
Jakou odrůdu zakoupit, 1.3.2017
"Jen" výchovný řez  ? Ten je nejdůležitější, chybný se špatně napravuje. Ale dejte sem pak kdyžtak před stříháním fotky, tady vám poradí, co s tím.  Lída
Kvete někomu už dochan?, 31.8.2010
Pěkný večer, mám dotaz, zda už někomu kvete dochan?Mám ho teprve druhým rokem, tak s ním nemám zkušenosti, ale četla jsem, že má vykvétat od poloviny srpna a mě pořád ne.Děkuji všem předem za odpověd.
Jak uchovat slézové růže do příštího roku?, 18.8.2010
Dobrý den, prosila bych o radu.Mám 3 druhy slézumoc pěkný, ale nevím jak udělat, abych měla ty samé i příští rok, mám ji ihned po odkvětu zastřihnout dole u báze a přikrýt na zimu chvojím nebo nechat vysemenit?Prosím poradte, jakou máte zkušenost... celý příspěvek >
Zakrslá mochna, 7.8.2010
Dobrý den, ted čtu jaký jste měli problém s touto mochnou.Já jsem si ji na jaře také koupila, je to mochna křovitá s odrůdou RED, koupila jsem si ji s tou typickou žlutou, ta mě moc pěkně vyrostla, stále kvete ale tato červená je stále nějaká divná,... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika