Příspěvky uživatele - 248.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 12.3.2017 Obsahuje fotku
Malý dotaz - prosím z jakého důvodu necháváte na jabloních někde konkurenční výhony, když se pak větve dvojí (nemyslím tím úmyslné ponechání koncového nahoru s jeho pozdějším odstraněním)?   Lída
Co se starou zahradou ve svahu?, 10.3.2017
Terasy bych nerušila, spíš tu spodní bych poněkud zvýšila, aby mezi nimi byla opravdu rovina.. Odshora na tu rovinku by mohlo bokem vést pár schůdků, kolem sem tam keřík, trvalka... Svislou stěnu horní zídky bych využila jako skalku, vzniklou rovinu... celý příspěvek >
Už vám leze podzimní česnek?, 10.3.2017
Sázený koncem listopadu, mořený, hl.cca 10cm, HK - dnes se konečně objevilo prvních pár špičiček  - hurá, přežil!!!         Lída
Jak zasadit jahody?, 10.3.2017
Bílou textilií akorát přirychlíte plevel mezi řádky  ...           Lída
Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 9.3.2017
Třešeň ošetřit. Pak máte dvě možnosti ohledně výsadby nových stromků. Buď (zatím, dokud žijí) ty přestárlé nechat, abyste měl někde v létě stín, a zasadit nové stromky na jiné místo, nebo staré vykopat, vyměnit v tom místě zeminu a zasadit nové tam.... celý příspěvek >
Rez na Buxusu - co to je?, 8.3.2017
Podívejte se na konec prvního dlouhého odstavce na stránce zahradaweb.cz/nenehraditelny-zimostraz-choroby-a-skudci/ , podle vaší fotky spodní strany listů by to mohlo být ono.         Lída
Rez na Buxusu - co to je?, 8.3.2017
Na té poslední fotce to vypadá jak očurané od psa, přesně takhle to mají u protějšího paneláku.            Lída
Postřik na pilatku, 5.3.2017
Na netu udávají pro "Reldan 22"  27ml/10 litrů.    Lída
Jak zasadit jahody?, 5.3.2017
Napsala jsem jen zkušenost u nás. Názorů může být víc, vaše zkušenosti u vás mohou být jiné. U nás se spíš osvědčilo mulčování mezi řádky jahod třeba posekanou trávou. Ty "uvařené" plody byly ty, které se v parnech dotýkaly rozpálené černé textilie.... celý příspěvek >
Jak zasadit jahody?, 5.3.2017
Přesně opačný názor : u nás v osadě ti, co pěstovali jahody na fólii, od tohoto způsobu již z 90% upustili. Jahodník pod textilií dělá převážně povrchové kořeny, víc trpí suchem a za horkých dnů přehříváním, prakticky nelze okopat a půda pod textilií... celý příspěvek >
Potřebuji tip na dobrou švestku, 4.3.2017
Paní chtěla samosprašnou, TG je jen částečně samosprašný, opylovače u něj doporučují.           L.
Potřebuji tip na dobrou švestku, 4.3.2017 Obsahuje fotku
Se šarkou na tom paní ale bude se všemi odrůdami téměř stejně, kromě Jojo (a ta zas není nic moc). Osobně mne dírky v listech, pokud tam jsou, nijak nevzrušují, stříkám jen při dokvétání proti pilatce.       ... celý příspěvek >
Dotaz na rostlinu, 3.3.2017
Mohla by to být divizna.       Lída
Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017
Hanita je voňavější než Stanley, je tady dlouhatánské vlákno... Já vždycky chtěla švestku, která je nejen sladká, ale i "švestkově" voňavá a má krásně zlatou dužinu, jako mívala dědova stará švestka (prý to byl nějaký klon "domácí"). Hanita mi to... celý příspěvek >
Potřebuji tip na dobrou švestku, 3.3.2017 Obsahuje fotku
Také jsem "všemi deseti" pro Hanitu. Měla jsem Gabrovskou, málo plodila.  Vzala si ji sousedka, dala ji o 10m dál a plodí dost - asi se jí u mne nelíbilo. Teď mám Hanitu a ta plodí o 106...Ale Hanita je i chuťově lepší.    ... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika