Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velké poškození kůry a pletiva u meruňky, 27.6.2022
Tomáši, bílení je taky cesta k prevenci. A téměř ve středu toho Vašeho problému byla dříve větev-uřízl jste ji, protože schla, nebo překážela? A nevypadá, že by byla nějak zatřená...SPCH
Převislá moruše má malé plody, 25.6.2022
funny-pendula-ta Vaše nemá žádné listy? Jak dlouho už to tak je? Fotky můžete poskytnout...? SPCH
Škůdce na hrušni, 25.6.2022
Asi předivky, SPCH.
Nemoc jabloně?, 23.6.2022
Čápi hnízdili na komíně naší staré školy-jeden pár údajně 18 let v nepřetržité řadě! Chtěli pokračovat, ale nový školník v době, kdy byla v hnízdě mláďata škrknul v desetiletí nepoužívaných kamnech-rok cca 1980? a bylo po ptákách. Od té doby se rodí... celý příspěvek >
Broskve 2022, 23.6.2022
Omluva, že ne oslovený, leč nedá mi to-hodně rostou-to může dle každého vypadat jinak, já jsem z bujného růstu šťasten, pak fixuji, krátím až v předjaří roku příštího. SPCH
, naše poštolky nalétávají z továrního-cca 60m vysokého komína. Asi tam i vyvádějí.Jak tu ubylo hlodavců, tak loví hlavně drobné opeřence, po travní seči i neopatrné ještěrky a nepohrdnou ani koníkem. Vaše výžka by se snad dala opatřit... celý příspěvek >
Okousaná cesmína, 23.6.2022
Chrousti, chroustci, listohlodi...? Larvy hmyzu se mohou neviditelně realizovat žírem kořínků. SPCH
Založil jsem v několika klidnějších částech sadu vzdušné kopky z ořezů větších stromů a po dvou letech jejich existence u nás výrazně ubylo myšovitých. Mám vypozorováno, že tyto chýše užívají ježci-i k zimnímu spánku, lasičky, užovky-i ke kladení... celý příspěvek >
Nemoc jabloně?, 22.6.2022
Ty květy asi sežehla monilie. Fota celého stromku by bylo možno ukázat? SPCH
Broskev po kaderavosti - rezat nebo ne?, 22.6.2022
Je to asi hlavně můj pocit, že mulčování štěpkou není prospěšné-objektivně to zespodu bez přítomnosti dostatku vzduchu zahnívá, v prostřední vrstvě plísně-nic chutného z lidského pohledu a co na to pěstovaná dřevina? SPCH
Nejranější odrůdy meruněk II, 22.6.2022
Tanna-může jít o semenáč? SPCH
Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2022
Střih, řez, rozepírání, vyvazování, závaží-to vše děláte a bez výsledku? SPCH
Škůdce na magnolii, 21.6.2022
Hmyzí vajíčka-to neznamená, že musí jít o škůdce. SPCH
Broskev po kaderavosti - rezat nebo ne?, 21.6.2022
Myslím si, že na jedno zalití je dobré povrch půdy dvakrát prokypřit. SPCH
Udírna z palubek a ztraceného bednění, 21.6.2022
, jen co jsem se narovnal z uctivé poklony směrem k Vám a Vašemu dílu, se vypíšu v návaznosti na Vámi napsané šesté slovo od konce-čehosi podobného, co se zove kadibudka se mi zachtělo. Z důvodu jiných náročných úkolů na mě kladených jsem si ji... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika