Příspěvky uživatele - 240.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní koberec - plastová síť - jak odstranit, 20.9.2024 Obsahuje fotku
Dobrý den,  před rokem jsme si dali dělat travní koberec, a teď jsem si všimla, že z toho začíná vylézat plastová síť. Prý se to používá u levných trávníků na zpevnění. Nechci aby se do toho při chůzi naboso zachytávali nohy, a plast v... celý příspěvek >
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 26.3.2022
Dobrý den, tak píšu jak to dopadlo, nakonec jsem objednala přes internet borůvky ze Spomyšle. Přišly před pár dny, a jsou velké a hezké, jsem spokojená. A ještě nové informace k tatraberry.sk / panu Šimalovi, kterého jste zde i v jiných... celý příspěvek >
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 6.2.2022
Děkuji všem za odpovědi, počkám tedy na jaro a zajdu vybrat osobně (pokusím se najít nějakou farmu blízko Prahy co má odrůdy co chci :)). K věku sazenic ze Spomyšle - napsala jsem jim a tohle mi odpověděli, také jsem dle velikosti kontejneru... celý příspěvek >
Sazenice borůvek - kde nejlépe koupit, 5.2.2022
Dobrý den,  prosím o radu kde nejlépe koupit sazenice borůvek? Ideálně zahradnictví co sazenice zasílá, nebo v blízkosti Prahy. Zvažuji zatím buď: - zahradnictví Spomyšl - mají 2-leté sazenice v kontejneru 2,5L za 229 Kč - borůvkova... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika