|
Příspěvky uživatele - 193.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Změna barvy květů chryzantém, 16.10.2009 Ještě jsem zapomněla dodat k výše uvedenému, že sousedce ve vedlejší zahradě se stalo to samé, žlutá barva je fuč. |  | Změna barvy květů chryzantém, 16.10.2009 Ne, stanoviště jsem změnila, jsou tam tři roky a letos na jaře jsem je "omladila", vyhodila jsem všechny staré části a zasadila jen nové výhony. Kromě toho je občas přihnojím Krystalonem. |  |
|  | Změna barvy květů chryzantém, 14.10.2009 Dobrý den, máte prosím někdo vysvětlení, proč se mi změnila barva květů u chryzantém? Každý rok byly krásně "sluníčkově" žluté, letos jsou úplně bledé, spíše smetanové s nažloutlým odstínem. Prý se to u chryzantém (a nejen u... celý příspěvek > |  | Letos vysazená meruňka - roste nebo neroste?, 26.6.2009 Dobrý den, prosím o radu: letos v březnu jsme vysadili meruňku, byly na ní pupeny, pak se začaly rozevírat lístky, ale od té doby to vypadá pořád stejně - lístky jsou tak napůl rozevřené, někde trčí jen špička, na některých částech větviček úplně... celý příspěvek > |  | Ztenčování stonků rajčat, 13.5.2009 Děkuji za odpovědi. Špatně jsem se původně vyjádřila, nejednalo se o malé sazeničky, ale již o docela vysoké rostliny (cca 12 cm nad zemí) s dobře vyvinutými listy, které jsem po domácím předpěstování zasadila do skleníku již před 3... celý příspěvek > |  | Ztenčování stonků rajčat, 11.5.2009 Mám problém: už třetí sazenice rajčat v mém skleníku odumřela. Po vytažení ze země jsem zjistila, že stonek těsně nad zemí byl úplně tenký -"zplacatělý" (část pod zemí i zbytek výše nad zemí byly v pořádku). Nevím, jestli to něco... celý příspěvek > |  | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 9.9.2008 Mam susicku se 3 stupni teploty, pro rajcata v navodu uvadi stupen 2. Nakrajela jsem je na kolecka, susicka jela 10 hodin a presto jsou platky uplne mokre. Asi bude lepsi pouzit silnejsi stupen 3, kdyz ctu, ze susite i na 90 st.C. Muze mi nekdo... celý příspěvek > |  | cuketa kvete, ale neplodí, 10.7.2008 Zkusím se podívat, jestli mám ještě na zaradě sáček od semen... Pravdou je, že cukety pěstuju hodně let a tak málo plodů jsem ještě nikdy neměla. |  | lidová rada na plíseň okurkovou, 9.7.2008 Dobrý den, četla jsem tuto radu na plíseň okurkovou: smíchat 1 litr vody s 1 litrem mléka, okurky s tím zalít a po 3 dnech zopakovat. Plíseň se prý neobjeví. Máte s tím někdo zkušenost? Poklud ano, nemělo by tam být spíše uvedeno, že se mají rostliny... celý příspěvek > |  | cuketa kvete, ale neplodí, 9.7.2008 Dobrý den, mám na zahradě několik rostlin cuket, sklidila jsem zatím cca 10 ks, nyní jsou rostliny samý květ, ale všechny zřejmě plané (pouze na dlouhých tenkých stopkách, po odkvětu zůstane jen ta stopka ), za žádným květem se nevytváří plod.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|