Příspěvky uživatele - 250.237

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018
Díky. S Mospilanem mám teď zajímavou zkušenost. Likvidovala jsem napadení mšicemi a smutnicemi na přezimovaných řízkách rajčat (nastříkané zabaleno na 3 dny v PE pytli). Zatímco mšice byly po rozbalení mrtvé, smutnice vesele poletovaly.
Znovu jsem pozorně zmíněné vlákno přečetla a nenašla žádnou zmínku o alternativním SYSTÉMOVÉM insekticidu ke Calypsu. Jednou je zmíněn Reldan, což je ale kontaktní přípravek. Čím budete stříkat vy, pane Waltře? Podle vlákna usuzuji, že u vás... celý příspěvek >
...ale neměl by se používat bez omezení na každé zahrádce, jak se v případě Calypsa skutečně dělo... Dobrý den, mohla bych poprosit o název účinné a povolené alternativy ke Calypsu na plodomorku hruškovou? Termín postřiku se blíží. Děkuji... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika