|
Příspěvky uživatele - 173.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba meruňky - prosím o radu, 14.5.2019 Nějaký druh pilatky. Postřik při odkvétání, např. Calypso nebo Mospilan. |  | Topaz, 5.4.2018 Dobrý den.
Při výsadbě jsem dělal větší jámu, přesně si už nepamatuji. Zeminu jsem vylepšil zahradnickým substrátem a na dno jámy jsem nasypal dolomitický vápenec. Rakovina se projevila ve 2. nebo 3. roce, musel jsem některé větve odstranit... celý příspěvek > |  |
|  | Topaz, 5.4.2018 Mám ji na podnoži A2 a silně trpí rakovinou a část plodů hořkou pihovitostí. Nevíte, zda rakovina souvisí s použitou podnoží? Volil jsem ji kvůli těžké jílovité půdě pod cca 20 cm ornice.
Mirek |  | Kombinace postřiků proti monilia laxa a pilatce, 5.4.2018 Dobrý den, prosím o radu na následující dotaz. Ke standartním dvěma postřikům proti monilia laxa chci letos přidat i postřik proti pilatce, která poslední roky decimovala plody na mých stromcích meruňky (Leskora) a slivoni (Opál). Používám Horizon... celý příspěvek > |  |
|
|
|