|
Příspěvky uživatele - 197.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2022, 18.1.2022  Nešlo mi pridať viac obrázkov, lebo som nebola prihlásená, tak dúfam, že to teraz bude fungovať- odroddy, ktoré tento rok určite zaradím do pestovania:
Eva T. |  | Rajčata 2022, 18.1.2022  Milane, pridávam tak od oka, 2 hrste zeolitu asi na 5-7 litrov substrátu.
Mám v databáze už vyše 500 odôd, čo som už pestovala, tento rok bude ťažký výber, hlavným kritériom bude chuť, skorosť a odolnosť odrody, spolu môžem vysadiť max. 90 odrôd.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2022, 17.1.2022  Milane, prvé zrelé tipujem na začiatok februára, uvidím. Nejak som sa doteraz nemohla o ne lepšie starať. Mám aj 6 ďalších skorších ruských odrôd, ktoré som vysievala 3. decembra, len sa mi pomiešali menovky,-(ešte pred vzídením mi Daisy zhodila... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 17.1.2022  Milane, myslím, že to je iba fyziologická reakcia,(podobne ako intumescencia) nie sme predsa profesionáli, aby sme im zaistili všetky optimálne podmienky teraz v zime.Všetko sa odvíja aj od kvality koreňového balu.
Ja som začala rýchliť 29.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|