Příspěvky uživatele - 60.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytápění foliovniku, 8.1.2022
Nemá to smysl. Důvod: Foliím chybí jedna důležitá vlastnost- nebrání ztrátám tepla sáláním (vyzařováním). Tuto vlastnost mají jen dva materiály- sklo a polykarbonát. Takže folie omezuje jen případné ztráty vedením a prouděním. Pokud budete foliovník... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 6.1.2022 Obsahuje fotku
Praleska je normální keříčková odrůda. Dosahuje výšky a 50 m. 18 cm výšky při jedenácti pravých listech nepovažuji za nějaké větší vytahování. Obrázek trochu zkreskuje. Takže Praleska 18 cm, Vspyschka 15 cm a S.shtambovyi 12 cm. Přesto jsem Pralesku... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 6.1.2022
Philovita F1 i Phantasia F1 jsou rajčata indeterminantní - tyčková. Philoviu pravidelně pěstuji, Phantasii jsem pěstoval jen jednou- nevyhovovala mně.            Vladimír
Rajčata 2022, 5.1.2022 Obsahuje fotku
U mne momenálně vypadají sazenice tako. Někeré nasazují na květ, ale nevím jestli se ty kvěy rozvinou, nemám s tím zkušenost. Přeci jen jsem vyséval o měsíc dříve než v ostatní roky. Snažím se u všech sazenic podpořit kvetení hnojením oranžovým... celý příspěvek >
Papriky 2022, 28.12.2021
Papriky jsem úplně vyřadil z pěstování. Ve čtvrtek dostaly moje sazenice rajča poprvé nějaké hnojivo- oranžový Kristalon.  Zítra přidám ještě trochu fosforu, což by mělo vyhovova těm s nasazenými květy. Pro informaci složení Phosfiku: N...6... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.12.2020
Já s tím zas tak velký problém nemám. Většinou mám dost semen a tak případně doseju. Když mám pár opravdu starých semen, tak je namáčím.Helmička se tvoří, když se vyseje semeno dlouhodobě skladované a přesiušené. Takže by to stačilo předem namočit. U... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.12.2020
Možná by byl dobrý nižší tunel s netkanou bílou textilií, ale tu s větší hmotností 50 g/m2.. Takový testuji nyní a budu ho mít přes celou zimu, měřím teplotu a vlhost uvnitř a venku a porovnávám. Jak to dopadne, tak zde na webu dám jistě vědět. Pokud... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika