Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 25.8.2021
Ještě větší krásu dělá v polostínu pod stromy, listy pak má bez poškození od slunce, v mírných zimách jede nonstop.
Choroby ostruzin (malina a cernica), 24.8.2021
Vliv současného počasí-noční nízké teploty mají vliv na neideální chod vývoje tkání, především nejmladších-pak je barevnost zvláštní, neobvyklá. Ale např.meruňky mají výrazně zbarvené ml.lístky a výhonky běžně. V tomto více vlhkém roce se plísním... celý příspěvek >
Zimaaaaaa, 24.8.2021
Nebýt těch krup na Vavřince, tak by to bylo suprový-asi i proto, že v okolí skoro nikdo br.+rajské nepěstí, připadám si jako Robinson, který marně hledá Pátka!
Švestka Jojo, 23.8.2021
-JOJO-cirkus bude. Jak to chutná, jak to teče, hodí se na koláč?
Sekvojovec - prosychání, 23.8.2021
Miloši, asi má tzv. nohy ve vodě. Pomohlo by mu odendat z jeho okolí nějaké menší, pro Vás méně cenné keře-jalovce... Tím se pohne vzduch, zasvítí na dosud zastíněné partie blahodárné Slunce. Pokud je na povrchu půdy tkanina a plesnivějící,... celý příspěvek >
Slivoň neznámá?, 23.8.2021
To nic není, ti naši u silnic vysázeli samé javory až na jeden jasan. Časem bude na kytary, hlásám a jásám.
Řez broskvoní, 22.8.2021
Nerozumím Vašemu příspěvku-dva pahýly... a co dál?
Uměl by někdo určit odrůdu švestky, prosím?, 22.8.2021
Nebudu ani typovat, ale podivím se, že-když je pro Vás strom tak vzácný, že se jej už nepokusíte zachránit-což alespoň do doby, kdy materiálem z něj najisto naštěpíte jiný, vhodný a snad krásnější? Na vykopání je času dost, torzo může zase vzhledně... celý příspěvek >
Zelena rengloda, 22.8.2021
Chce to Slunce-s jeho žárem vlajka stoupá vejš stožárem! Já v současné době nevím, kam jazykem dříve skočit-mj. hltám různé zlatožluté mirabelky, špendlíky, ostružiny, maliny, borůvky-až se obávám, že do sebe mé obligátní jedno pivo denně bezpečně... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 21.8.2021
Jaro, hrušky - a nejen ty, má pan M.II pěkné. Já na několika jeho fotkách tu proklatou rez vidím-sice mírný projev, ale je tam!
Choroby ostruzin (malina a cernica), 21.8.2021
Tak Vám před očima proběhl Život. Různé zbarvení listů a stonků v průběhu času je více méně normální, různé skvrnky, dírky... působí okolní prostředí, vítr, slunce, teplo, chlad, zízeň, hlad, houby, ale i přemokření a přehnojení-byť chvilkové,... celý příspěvek >
Majorita, 20.8.2021
Pár suchých, či mokrých roků ve věčnosti nic neznamená, nejen Morava je na mapě Světa malučká. S tím bleskem to z mé strany byl pokus o fórek, ale spousta věcí vynikne na bílém podkladu, třeba i leckterá dáma! Včelky od zrajícího ovoce odlákávám... celý příspěvek >
Černý povlak na některých plodech, 20.8.2021
Mšice-medovice-čerň...
Majorita, 20.8.2021
Petře, říkali mi, ať fotím s bleskem, ale už ne jak trefit ten okamžik, navíc se bouřky bojím...Už jsem se zmínil, že byl můj sádek navštíven krátkým, ale intenzívním krupobitím. Potlučené broskve po dvou dnech začal navštěvovat hmyz, za další dva... celý příspěvek >
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 19.8.2021
Alexxa-Váš styl pěstování-to pódium z palet je šikovný, šlo by jej povýšit přidáním stříšky, která by minimalizovala dešťové srážky. Pak by možná nebyla žádná chemická ochrana třeba.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika