|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň od silnice, 13.10.2021 Nějaká reneta... |  | Černé fleky na plodu ořešáku, 12.10.2021 Letos jsem si dal o cosi víc práce se záchranou úrody vlašáků-tmavá, téměř černá slupka špatně odlučitelná od samotného ořecha! Sem a tam v pohybu červíci vrtule se kroutící. Pomocí nožíku a rukavic, koupele plodů ve vaně-teplá voda s octem, pak... celý příspěvek > |  |
|  | Malinik choroba?, 5.10.2021 Blednička-chloróza-kalcióza-viróza? |  | Čistecké lahůdkové, 3.10.2021 : Čistecké lahůdkové, to je vlastně taková povolená Lolita mezi jablky, ošklivé káčátko, které se díky dalším smyslům-čichu a chuti stane v mžiku labutí tančící na špičkách! Nechci aby ten zážitek skončil... |  | Přesazení broskvoně v 500 mnm, 2.10.2021 Já to vidím na neúspěch, ať ji přesadíte kdykoliv... |  | Marmeláda ze zamražených bobulí (maliny, jahody), 1.10.2021 Ale zkusili-jde to, jen kvůli lepšímu želírování přidejte-použijte spec.cukr, nebo alespoň trochu najemno nastrouhaného, oloupaného, nepřezrálého jablka. |  | Kterou letní jabloň?, 29.9.2021 S mírným zapýřením přiznávám, že jsem minipěstitel-vždyť ani tuto trvalku mezi l.jabloněmi nemám-a taky by se v mém sádku neztratila! V našich necelých 200 m.n.m. trpí na obaleče, padlí a po dešti těmto jablkům obrazně i skutečně pukají obruče. Mně... celý příspěvek > |  | Kdy kupujete semena?, 29.9.2021 Internet mi nevládne, páč jím příliš nevládnu. Semínka nakupuju do foroty v kameňácích, a to s co nejdelší expirační dobou. Při mém smyslu pro pořádek je s podivem, že v době secího musu horko těžko naleznu ta jeden či dva roky po ! Přesto... celý příspěvek > |  | Čistecké lahůdkové, 29.9.2021 Pane Petře z Pardubic, tak jsem si po dlouhých létech a s daleko větším zaujetím přečetl cosi o modrém teleportačním zařízení, kterému zvoní hrana jako nedávno telefonním budkám. Jak asi ta třídenní stávka pracovníků Pošty dopadne?... Rezultát:... celý příspěvek > |  | Jak namnožit stromkový rybíz - rondom, 27.9.2021 Pep: Dát ven do dobře nakypřené, zralým kompostem nebo substrátem, popřípadě i pískem, perlitem vylepšené zeminy. Více šikmo, min ze dvou třetin hluboko. Chránit před ušlápnutím, zaplevelením. Před nástupem mrazů nakopčit podobným materiálem+chvojím,... celý příspěvek > |  |
|  | Pestovani jednouplodicích jahod, 24.9.2021 Taky záleží na tom, v jakém stavu jsou kořeny, srdéčko, jestli je místo výsadby na plném slunci, větrné poloze, jaký je systém závlahy, četnost... Ještě přemýšlím nad informací, že má jít o jednouplodící jahody. |  | Rajčata 2021, 23.9.2021 - paní Evo, tato Vaše díla bych rád vídal na billboardech, ale i přední galerie by měly škemrat o možnost je vystavovat! |  | Rajčata 2021, 19.9.2021 Velmi pěkně děkuji! |  | Onemocnění švestky, 19.9.2021 Možná si Váš strom nechtěně čichnul úletu herbicidního postřiku v okolí? |  | Kometa, santa rosa alebo ozark premier, 19.9.2021 Možná se nesprávně uvádí, nebo rozumí mrazuodolnost dřeva a v květu. Taky pouhá nadm.výška není příliš vypovídjící-třeba máte zahradu, sad nějak odcloněny od studeného proudění, na mírném svahu, po kterém chladný vzduch rychleji steče, snad... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|