Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zastřihnout, 16.2.2022
Zakrsající vršek bych odstřihnul, dlouhý horní výhon zakrátil na pupen nejblíž terminálu nahoru směřující. Ten nepěkný, hranatý, roztřepený, v úrovni půdy plesnivějící+kousek hlouběji nejspíš zahnívající kůl vyměnil za nový, hladký s kruhovým... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 16.2.2022
Nějaká vrba? SPCH
Opadávají listy, 16.2.2022
Pokojové květiny často hynou na krásu-ne svou, ale nádob, které obepínají její kořeny. Pokud by tyto vnější květníky byly dole děravé a seděly v podmisce, mnohdy by k problému nedošlo. SPCH
Jaké pletivo pod vyvýšený záhon?, 16.2.2022
Souhlasím s p.Lídou-raději přikrmím pár myší pod kompostérem, ze kterých stejně většinu lapnou kočenky, než aby je naháněly v zahradě a sadu široko daleko. Taky nemíním klouzat na žížalím čaji, který by po betonu tekl. Podobné je to s larvami... celý příspěvek >
Opět stará třešeň kácet/zkusit zmladit?, 15.2.2022
Pokud došlo k odstranění jen té části, která šla přes plot k sousedce, ale ne ke snížení zbytku koruny, lze se důvodně obávat rozvalení stromu v případě silného větru v době olistění a váhového přírustku plodů a horních partií dřeva. Že se neobjevil... celý příspěvek >
Jaké pletivo pod vyvýšený záhon?, 15.2.2022
Proč ne pozinkované, tzv.králičí pletivo? Já ho budu instalovat ve dvou vrstvách pod velké kompostéry. Ta výška 40cm je proti nastěhování hrabošů málo. SPCH
Meruňka s velkou korunou, 12.2.2022
Stav by výrazně zlepšil důkladný prosvětlující, zdravotní řez-určitě víc, než taky důležité, ale jen pouhé oklácení mumií-které jsem ostatně hlásil hned zkraje vlákna. Taky posečení, vyhrabání a zakrytí, odvezení či bezpečné spálení toho infekčního... celý příspěvek >
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 9.2.2022
Cit. z filmu Věry Chitilové: Vašu p..u sem neviděl, ale věřím, že ju máte. Dle mého pozorování je podmínkou dobré účinnosti gr.ferramolu vlhká půda pod rostlinami, které chci s jejich pomocí ochránit. S tím nemám problém-protože chci sklízet jahody,... celý příspěvek >
Vhodný střih hrušně, 9.2.2022
OŠ: kdo se bojí, nesmí do lesa. Já tam chodím, ale jen ve dne a na krajíček-proto tvrdím, že z popisovaného a na fotkách zjeveného stromku bych určitě jednorázově neodstříhal veškeré spodní výhonky-max.ob jeden. Raději bych nechal stromek bezpečně,... celý příspěvek >
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 8.2.2022
Já na zahradě a v sadu kooperuju s ježky a polodivokými kočkami, takže proti slimákům používám-mimo mechanické likvidace-kobercové nálety drobnými granulkami ferramolu.Hlavně v jahodové louce, hrachovišti a zapojených porostech brambor to má své... celý příspěvek >
Fíkusu žloutnou a opadávají listy - proč?, 8.2.2022
, díky Vám, že se o svou radost dělíte-ta se tím neumenšila, ale naopak násobí, SPCH.
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 7.2.2022
Spusta lidí provádí brzký výsev koř.zeleniny, pár dokonce i podzimní-a já proti tomu nic nenamítám. Proti slimákům je většinou nutno zakročit, je dobré využívat zkušeností svých i jiných pěstitelů, být připraven, jít do boje s vykasanými rukávy a ne... celý příspěvek >
Pokácet?, 7.2.2022
Foto 1: nekroza nahoře kmene, rak.boule na vodorovné větvi vlevo nahoře u kmene.Ta ale mohla vzniknout i po zarostení váz.materiálu-drátku, špagátu? F 2:zčernání dřeva bez kůrového závalu ještě nemusí znamenat fatální problém, ale bez očištění a... celý příspěvek >
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 7.2.2022
Pár hrstí granulí by to vyřešilo.
Červený angrešt, 6.2.2022
Na fotce 1 je to padlí-na plodech a snad i na vrcholcích ml.výhonů sem-tam vidět. Jaký postřik a v jakém termínu by tomu zabránil?Já to zkoušel dva roky bio postř., ale téměř celá úroda šla do odpadu! Z větrné Hané, SPCH.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika