|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fuji, 5.10.2022 Fučí ze strnišť, nastupuje tereziánské léto. S tím zesnutím mně natanulo na mysl když vidím na parte napsáno, že zemřel syn, otec, děděček, pradědeček, bratr, strýc, švagr, zeť, synovec, bratranec, vnuk, druh, přítel a kamarád, tak okamžitě vím, že... celý příspěvek > |  | Odkopek růže - proč vadne?, 4.10.2022 Lucie, než přelití či zakrácení výhonů pomůže odstranění listové plochy a včasné zasazení na cílové místo. Hlínou snad máte na mysli přiměřeně navlhčenou zeminu? SPCH |  |
|  | Jahody v netkané textilii?, 4.10.2022 Váš nápad a následná realizace se může potkat s úspěchem za předpokladu, že máte možnost mj. své jahodiště průběžně zásobovat potřebnou vodou-důležité je to především v teplejších a sušších oblastech, SPCH. |  | Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 1.10.2022 Podlaha-dno bazánu asi byla betonová? Pěstované rostliny byly v nádobách?...SPCH |  | Banánové zimní, 29.9.2022 -Pane M.,nádherná podívaná-ostatně jako vždy od Vás. K té chuti-ta se dostaví, jen se musíme obrnit trpělivostí, jakmile se tato jablíčka na skladu rozvoní na metr, dva, tak je jejich čas, SPCH. |  | Žloutnutí listů na jedné kosterní větvi, 26.9.2022 Okamžité, bezodkladné odstranění churavé větve je v zájmu zlepšení zdr.stavu stromu žádoucí. Při okladu do jara hrozí průnik infekce do dosud méně postižených částí-už teď se to jistě děje, jen časem těch chorobných výpotků přibývá, může jít i o... celý příspěvek > |  | Velmi pozdní bělomasá broskvoň K2, 24.9.2022 PP: při plném vědomí-tzn.žádný omyl na mé straně-ostatně, taky jste si přisadil, ale asi to nepokládáte za tak velký přestupek, jako když jde o mě-no, co už... SPCH |  | Velmi pozdní bělomasá broskvoň K2, 24.9.2022 Ryba smrdí od hlavy, schody se metou shora dolů, říká se, že komunál nerovná se vrcholné politice, ale nezbylo mi, než volit protestně-páč co je moc, to je moc. Jestli-že byly nejen jaderky zbudovány z daní našinců, tak jsem přesvědčen, že se z nich... celý příspěvek > |  | Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 20.9.2022 A teď seriozně-při správném užití tubusového světlovodu bude mít zastropená pěstírna tepelné ztráty minimální...SPCH |  | Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 19.9.2022 Hlavně bacha, aby nedošlo k zavalení-není každý Drápalík, taky spodní a jiná voda je ve hře. SPCH |  |
|  | Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 19.9.2022 Již brzo v každé obci-Česko jako bazénová velmoc se toho nebojí , energeticky nenáročné, napomůže to k potravinové soběstačnosti! SPCH. |  | Moniliová hniloba, 18.9.2022 Nevyžádané zásilky nepřebírám, vlastní přebytky umím řešit bez obtěžování jiných, SPCH. |  | Prosba o určení stromku, 17.9.2022 Jirko, Váš mladý ořešák má tzv.mokré nohy-převlhčená, slehlá zemina, pomohlo by mu, kdybyste půdu v jeho okolí zbavil plevele a prokypřil-provzdušnil ji, SPCH. |  | Moniliová hniloba, 17.9.2022 Nejen své, ale i okolní-obci patřící pozemky procházím, co zvládnu sbírám, likviduju, dlouhým bidlem jako tágem z vysokých stromů shazuju-tak držím šanci na dobrou úrodu bez nutnosti postřiků. Je konečně vlhko, o zmizení nahniléých padanek se starají... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu jablone?, 17.9.2022 Toto mi připomíná banánové-velikostí ne, jedna fotka s větvemi-příliš husté! SPCH |  |
 |
|
|
|