Příspěvky uživatele - 82.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smiřické vzácné, 29.12.2021
Dobrý den, obraťte se na pana Bočka z Crhova. Třeba mu ještě po podzimním prodeji něco zůstalo. Když neuspějete mohu se jít podívat, zda by se na mém mladém stromku již dal vzít roub (ale nic neslibuji).
Korint, 19.8.2021
Ještě dva roky zpět, byla v sadech v Lysicích. Jednalo se o starou výsadbu, takže bohužel šla pryč. Zmínky o ní jsou, bohužel velmi poskromnu (viz. odkaz, který tu dal jiný komentující). Chuťově to však bylo dobré jablko. Na první pohled zaujalo... celý příspěvek >
Která letní odrůda?, 19.8.2021 Obsahuje fotku
Dokázal by prosím někdo poradit o jakou letní odrůdu se jedná? Chuťově velmi dobrá, šťavnatá, sladce navinulá. Dužnina křehká, pod slupkou narůžovělá (čím vybarvenější plod, tím více růžová dužnina pod ní). Po rozkrojení voní, jinak ne. V tuto dobu... celý příspěvek >
Korint, 19.8.2021
Pěstovala se. Bohužel jsem si ji ze sadu (velkosadu) nestihla vzít kvůli mateřské dříve, než se vyklučila.
Korint, 18.7.2021
Dobrý den, pěstuje ještě někdo tuhle odrůdu jabloně, nebo se již úplně vytratila?
Roubování jabloní, 16.4.2021
Pane Walter, pokud vidím dobře..ty hřebíky máte zatlučené přímo do stromku? V.P.
Mšice v zimě?, 22.3.2021
Dobrý den, ano mšice přezimují ve stádiu vajíček a tohle jsou opravdu ony. Pokud je máte pouze na jedné větvičce, tak bych z toho nedělala žádné drama. Pouze z větvičky setřít, nebo větvičku odstřihnout a spálit. Veronika
Roubování v ruce, 28.2.2021
Prosím o radu. Mám tu v ruce čerstvě naroubované jabloně. Půda venku je již rozmrzlá. Mám je ještě zakládat zpět do sklepa do písku, nebo již mohu vysadit ven? Teploty v noci přece jen pořád občas klesnou pod nulu. Díky.
Sehnání odrůd, 28.2.2021
Kučerovo jsem si teď brala z Holovous. Dr. Karel Kramář by tam měl být také. V.P.
Jakou odrůdu révy do skleníku?, 20.2.2021
Poraďte prosím jakou odrůdu révy dát do skleníku. Nadmořská výška 650m n.m. Nejlépe bezsemenou kvůli malým dětem.  Odolnou proti chorobám (nejlépe minimální nutnost postřiků). Chuťově dobrou, na barvě mi nezáleží. Děkuji moc.
Citronové zimní, 18.2.2021
Tuto odrůdu množí p. Boček. Zkuste, zda mu nějaká nezůstala od podzimního prodeje. Najdete ho na stránkách vysokokmeny.cz Veronika P.
Odrůda Zapovězené, 6.2.2021
Odrůdu Zapovězené by měli mít v Holovousích. Nebo aspoň ji vedou v seznamech. Můžete zkusit, zda Vám roub zašlou. Já jsem na ni původně měla spadeno taky. Ale nakonec jsem vybrala jiné odrůdy. Veronika P.
Jabloň Romance, 2.2.2021
Děkuji, ale opravím. Prodávali ji ve Fytosu. Vím o tom. Ale vzhledem k tomu, že byla hned pryč, takže vlastně nic. Očekávat ji na jaře tím pádem ani nemusím. Ale děkuji za tip.
Jabloň Romance, 1.2.2021
Už je to déle, co jsem měla možnost ochutnat odrůdu Romance. Od té doby se ji snažím sehnat. Máte prosím někdo s ní zkušenosti? V.P.
Anýzové české - stará odrůda jabloně, 31.1.2021
Mohu prosím vědět, kde přesně a kdy byla tato fotografie pořízená (pokud tedy není stažená z netu)? Na stránkách stareodrudy.cz jsem samozřejmě byla a kontaktovala přímo garanta tohoto programu. Bohužel o této odrůdě, prý neví. Stejně jako dalších X... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika