|
Příspěvky uživatele - 207.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025 U nás taky -1°C, v plném květu, takže maximálně probírka. Ještě stříknu Signum a pak uvidíme.
K. z Brna. |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2025 Po kolikáté už, v letech za sebou? U nás ta předpověď vypadá lépe. Jen -1 až mínus 2. Možná i lépe, ale vítr, takže žádná opatření nepůjdou, alespoň u mě.
K. z Brna. |  |
|  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 Prováděl někdo rosení až do rána? K. z B. |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 Brno, u nás, ráno -4°C při zemi -6.5°. Meruňky z 90% odkvetlé. Celá jižní Morava tak těch-4°C minimálně, takže letos asi kaput. Alespoň proveden postřik na spálu. Když už ne plody tak alespoň dobře roste. Zdravím K. z B. |  | Nejchutnější odrůdy meruněk, 11.1.2022 Jelikož zahradu nemám nafukovací a spíš zkouším jabka, slívky, kterým se mě samovolně daří (kvůli půdě) tak jsem vsadil na jistotu u meruněk. K VP jsem dal Betgerona, Leskoru a také Veselku - kvůli jejímu nižšímu růstu a vzhledu. Největší potíž mám... celý příspěvek > |  | Švestky 2021, 25.12.2021 Zajímalo by mě proč mě nechutnají ranější švestky. Nebo je to stejné jako u Broskví, jabloní že letní/ ranější nejsou tak dobré jako pozdější. Na domácí se žádná dřívější ani nedotahuje, ochutnal sem letos i Amers a ten je taky docela dobrý, rozhodně... celý příspěvek > |  | Myrobalan do jílu, 2.4.2021 Mě jak už jsem psal myrobalánová pondož kadlátek roste v jílu dobře. Bílý jíl. Altanka na myrošu bude asi dost velká, co myslíte!? :-) K. z B. |  | Myrobalan do jílu, 13.2.2021 Takže zatím to vypadá že v tom jílu roste. 2 roky zpátky jsem na to jílový místo zasadil Hermana na myrobalánu. Při obrývání jsem nezjistil žádné zásadní kořeny do okolí, při povrchu. U vedlejší meruňky jsem udělal náhradní díru na kořeny 1,9x1,7x... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|