|
Sezona 2022, 16.6.2021 *Chtěl bych to udělat tak, abych měl, co nejméně práce.
*Od každé rostlinky bych chtěl tak 2 sazeničky. Vypěstoval bych ale raději 3, pro strýčka příhodu.
* Jako substrát bych použil zakoupený, již žádná hlína ze zahrady. nikdy víc... celý příspěvek > |
 |
Kroucení listů u rajčat, 16.6.2021 mě spíš přijde jako zvadlé, než zkroucené. Zalévat ale né moc. Podle mě to přežije |
 |
|
 |
Sezona 2022, 16.6.2021  Ještě nemám ani jediný plod a už plánuji, co vyzkoušet další rok =).
Přemýšlím, že je asi vysadím už v lednu. Tenhle rok jsem přisvětloval a musím říci, že mě to dost nebavilo =).
|
 |
Choroba rajcat, 16.6.2021 červíčici v půdě nebo velký stres rostlinky? Když zapomenu zalévat, mám zkroucené listy. |
 |
Nehybridne odrody rajcin - vlastne semena postup ziskania, 14.6.2021 sáček je proti hmyzu. Dejte ho přiměřeně velký trsu. Nějak to odhadněte... Jakmile budou kvítky plně otevřené jednuše s tím zaklepte. Jakmile kytky začnou uvadat, můžete ho sundat a rajčata označit. Vzhledem k četnosti odrůd, které pěstuji si... celý příspěvek > |
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 13.6.2021 A to nelze té močoviny dát méně?relativně k ledku |
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 12.6.2021 A co močovina jako hnojivo? Jaký je mezi tím rozdíl? Močovina má vyší obsah dusíku. |
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021 Tak jedna část papriček je v zryté zemině kde býval kompost. Druhá je na hnoji a třetí ve foliovničku, kde taktéž býval kompost s koňským bobkem :). Ve foliacku každý týden něco ke každé kytce naleji v koncentraci doporučené balením.
Proleji je... celý příspěvek > |
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021 teplo mají určitě, světlo je lehce nižší neb je to ve foliovníku s kašírkou, půda není vysušená a výživu nevím. Po týdnu tam vždy něco kápnu krystalonem. Jsou ta sazeničky z března. |
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021 To je super nápad. Opravdu děkuji =).
Jde mi o co největší úrodu. Některé papričky jsem nechal volně růst. Dopadlo to zatím tak že je na nich jedna paprička a rostlina jako samotná dál neroste. Chtěl bych těch papriček o trošičku více. |
 |
|
 |
Do kdy otrhávat květy u chilli paprik?, 11.6.2021 Zdravím,
do kdy se mají otrhávat květy na papričkách? Aby paprička stihla nasadit plody a dozrát. Díky |
 |
Prosím o identifikaci choroby, 9.6.2021 Díky všem za reakce |
 |
Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021  Nevíte někdo jak nahrát všechny obrázky najednou? A jak zůstat přihlášen? Automaticky mě to odhlašuje a pak nemůžu editovat příspěvky. Chtěl bych smazat ten první obrázek na hostovi, je takový nic neříkající. Díky |
 |
Prosím o identifikaci choroby, 8.6.2021  Prosím o identifikaci. Postupně napadá všechny jabloně v zahradě.
|
 |
Je to plesen?, 6.6.2021 Nebo se přikláním k tomu popálení. Pokud to je relativně bílé většinou je to od slunce. Pokud to má jakoby povlak tak powdery mildew |
 |