Příspěvky uživatele - 61.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2022, 12.12.2021 Obsahuje fotku
Dnes jsem pár těch vyšších zasadil hlouběji, dva pravé listy jsem utopil. Jsou to 42 days 2x, Bezrassadnyi 2x, Sanka Rozovyi 2x a Kermeroves 1x. Aby vrcholy mířili vzhůru, tak jsem je podepřel kousky... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 11.12.2021
Teplota nad 25°C se mně zdá příliš vysoká hlavně na noc. Jinak netuším jak chcete reulovat teplotu a na jakém zdroji tepla.            Vladimír
Rajčata 2022, 10.12.2021 Obsahuje fotku
Letos nepočítám s přisvětlováním. Loni jsem svítil v průměru 4 hodiny, ale nezpozoroval jsem, že by mně sazenice nějak znatelně rostly rychleji. Přitom práce jsem s tím měl dost, přnášet sazenice, atd. Něco stabilního si nemohu dovolit, nemám v bytě... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 8.12.2021 Obsahuje fotku
S řezáním vrholků ještě musím počkat. Počítám s tím, že je budu moci řezat až budou mít rostliny 9 listů- ca za deset dní. Chci odříznout vrchol nad šestým listem, což se mně zdá optimální. Zatím jsem dvě rostliny zkusil potopit tak, že v substrátu... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 7.12.2021
Ta přesazená rajčata vypadají dobře, Kde je teď máš (teplota a osvětlení)? Jaký s nimi máš cíl? Pokud jde o substrát Gramoflor, tak jsem ho nechal deset minut v mikrovlnce a 24 hodin v mrazáku. Nikdy jsem žádný substrát ani kompost nepropařoval a... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 3.12.2021
Když normálně přesazuji do hlubšího, tak taky listy nechávám a zasypu je. Ale v tomto případě jsem listy odrthl, protože bych ty stonky asi do té spirály nevytvaroval a listy by ještě zabraly moc místa na úkor... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 3.12.2021
Nedalo mně to a zkusil jsem si potopit v tom 200 ml co nejvíce listů. Obětoval jsem od každé odrůdy jednu rostlinu a podařilo se mně u každé zahrnout do substrátu stonek na kterém byly čtyři listy. Překvapilo mne, jak bylo jednoduché bylo smotat... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 2.12.2021 Obsahuje fotku
Našel jsem nějaké fotky, na nichž se pokusím vysvětlit jak to dělám s tím řezáním. Jestliže chci uříznout a zakořenit vrcholek nad šestým listem tak je potřeba, aby rostlina měla již devět listů. Nad šestým listem odříznu, sedmý list odstraním celý,... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 6.1.2021 Obsahuje fotku
Po týdnu mohu konstatovat, že to mé přisvětlování bylo úspěšné. Mám některá data z roku 2018, kdy jsem vůbec nepřisvětloval a vyséval jsem konkrétně Sophie´s Choice ve stejný den jako letos.. A zdá se mně, že s tím světlem dosáhnu to co se mně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika