|
Příspěvky uživatele - 61.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2022, 12.12.2021  Dnes jsem pár těch vyšších zasadil hlouběji, dva pravé listy jsem utopil. Jsou to 42 days 2x, Bezrassadnyi 2x, Sanka Rozovyi 2x a Kermeroves 1x. Aby vrcholy mířili vzhůru, tak jsem je podepřel kousky... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 11.12.2021 Teplota nad 25°C se mně zdá příliš vysoká hlavně na noc. Jinak netuším jak chcete reulovat teplotu a na jakém zdroji tepla.
Vladimír
|  |
|  | Rajčata 2022, 10.12.2021  Letos nepočítám s přisvětlováním. Loni jsem svítil v průměru 4 hodiny, ale nezpozoroval jsem, že by mně sazenice nějak znatelně rostly rychleji. Přitom práce jsem s tím měl dost, přnášet sazenice, atd. Něco stabilního si nemohu dovolit, nemám v bytě... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 8.12.2021  S řezáním vrholků ještě musím počkat. Počítám s tím, že je budu moci řezat až budou mít rostliny 9 listů- ca za deset dní. Chci odříznout vrchol nad šestým listem, což se mně zdá optimální. Zatím jsem dvě rostliny zkusil potopit tak, že v substrátu... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 7.12.2021 Ta přesazená rajčata vypadají dobře, Kde je teď máš (teplota a osvětlení)? Jaký s nimi máš cíl? Pokud jde o substrát Gramoflor, tak jsem ho nechal deset minut v mikrovlnce a 24 hodin v mrazáku. Nikdy jsem žádný substrát ani kompost nepropařoval a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 3.12.2021 Když normálně přesazuji do hlubšího, tak taky listy nechávám a zasypu je. Ale v tomto případě jsem listy odrthl, protože bych ty stonky asi do té spirály nevytvaroval a listy by ještě zabraly moc místa na úkor... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 3.12.2021 Nedalo mně to a zkusil jsem si potopit v tom 200 ml co nejvíce listů. Obětoval jsem od každé odrůdy jednu rostlinu a podařilo se mně u každé zahrnout do substrátu stonek na kterém byly čtyři listy. Překvapilo mne, jak bylo jednoduché bylo smotat... celý příspěvek > |  | Rajčata 2022, 2.12.2021  Našel jsem nějaké fotky, na nichž se pokusím vysvětlit jak to dělám s tím řezáním. Jestliže chci uříznout a zakořenit vrcholek nad šestým listem tak je potřeba, aby rostlina měla již devět listů. Nad šestým listem odříznu, sedmý list odstraním celý,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 6.1.2021  Po týdnu mohu konstatovat, že to mé přisvětlování bylo úspěšné. Mám některá data z roku 2018, kdy jsem vůbec nepřisvětloval a vyséval jsem konkrétně Sophie´s Choice ve stejný den jako letos.. A zdá se mně, že s tím světlem dosáhnu to co se mně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|