Příspěvky uživatele - 60.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2022, 30.11.2021
Jak je všeobecně známé, tak všechny indeterminantní odrůdy nasazují květ za jedenácým listem. Já chci, aby první květenství bylo za pátým listem (aby byla dostatečná listová plocha), tak budu řezat vrcholy na zakořenění nad šestým listem. Takže kdy... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 30.11.2021 Obsahuje fotku
Dnes vypadají mé sazenice takto: Start F1 a EM Champion mají při sedmi pravých listech výšku cca 16 cm. Počítám s tím, že je zhruba za čtrnáct dní upravím řezáním. Kdybych je nechal, tak i při tom pomalém růstu by se mně do pařeniště nevešly.... celý příspěvek >
Pekingské zelí, 29.11.2021
Jak už jsem uvedl v předchozích příspěvcích tak mým oblíbeným je Manoko F1. Letos jsem pěstoval i zde zmiňovaný Parkin F1. Byl také dobrý, ale zůstanu asi při Manoku, které má větší a kompaktnější hlávky. Pravidelně vysévám sedmého července do... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 28.11.2021 Obsahuje fotku
Od úrovně kde jsou rajčata zasazena po sklo je na vyšší (severní straně) 60 ccm a na nižší straně 50 cm. Přitom převážná čás je v zemi, takže na severní straně jsou okna jen 15 cm nad úrovní terénu a na nižší stran cca 5 cm. Dle ých zkušeností lze do... celý příspěvek >
Rajčata 2022, 27.11.2021
Letos jsem zahájil sezónu o měsíc dřív. Vyséval jsem už 7.10. Dnes už mám rostlinky s pěti až šesti pravými listy. Vysel jsem odrůdy, které se mně v posledních pěti letech osvědčily a také dost úplně nových keříčkových odrůd.Jedna odrůda... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 24.6.2021 Obsahuje fotku
Takhle vypadá ten Start F1 u kterého jsem odřízl šest spodních listů. Je cca 45 cm vysoký a má již tři nasazená květenství. Na spodním vijanu už jsou malá zelená rajčata a vůbec to nevypadá, že by tam byl nějaký problém.. Takto upravené Starty půjdou... celý příspěvek >
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 24.6.2021
Asi jste chtěl říct, že jste mně doporučoval kde je koupit. Já mám plno starých záclona,  tunely kryté záclonovinou používám už několik let.            Vladimír
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika