|
Příspěvky uživatele - 151.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mars nebo Seifersdorfsky, 12.11.2021 Dobry den,
rozhoduji se mezi odrudami oresaku Mars a Seifersdorfsky, oba na podnozi cerny orech. Potrebuji nizky vzrust s max vyskou asi 10m za 20 let. Hlavni kriteria jsou chut orechu v cerstvem stavu, nachylnost k jarnim mrazikum a nemocem? Ktery... celý příspěvek > |  | Poznate odrudu svestky?, 2.11.2021 Jeste jednou Vam moc dekuji. Urcite si nejakou z Vaseho vyctu vyberu. Kez by byli vsichni tak ochotni, jako Vy pane Petre. Prazaka totiz casto misto rady poslou do haje, ale kazdy ma prece pravo byt zacatecnikem. Diky a krasne odpoledne. Veronika |  |
|  | Poznate odrudu svestky?, 2.11.2021  Dekuji, ano byla opravdu az nezvykle sladka, na strom u pole, ktery tam stoji desitky let a nikdo se o nej nestara. Pripojuji fotku i nakousnute. O Cacanske lepotici jsem cetla, ze casto byva chut mdla. Muzete mi tedy prosim poradit nejaky druh velke... celý příspěvek > |  | Lake, Seifersdorfsky, Lange van lod - porovnani, 1.11.2021 Dobry den,
prosim kdo mate oresaky Lake, Seifersdorfsky nebo Lange van lod, muzete mi o nich napsat par informaci? Konkretne me zajima:
1) Jak dlouho po prasknuti zeleneho obalu jde bile jadro oloupat “za cerstva” (mekka zluta slupka nikoli... celý příspěvek > |  | Poznate odrudu svestky?, 1.11.2021  Dobry den,
poznal by nekdo alespon priblizne o jakou odrudu by se mohlo jednat na fotce? Nalezena u polni cesty v zapadnich Cechach v polovine srpna, veliky plod, krasne sladka a stavnata, uvnitr zelena, sla krasne od pecky. Chtela bych si neco... celý příspěvek > |  | Mala previsla visen,jaky to muze byt druh?, 1.11.2021 Dobry den,
u rodicu na zahrade jsme mivali visen, stromku bylo asi 40 let, ale presto mel asi jen 2,5 m vysky a 3 m v prumeru. Rodice ji nikdy moc neopecovavali a presto byla kazdy rok obalena plody, velkymi, stredne cervenymi, velice stavnate s... celý příspěvek > |  | Jakou pozdni broskvon?, 31.10.2021 Dobry vecer. Prosim o radu. Jakou odrudu broskvone byste mi poradili, kdyz chci zlutomase velke sladke mekke stavnate plody hlavne pro deti, vhodne na takove to “prijdu, seberu,snim”? Sklizen nejlepe koncem srpna a pozdeji.
Bude vysazena na slunne... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|