|
Příspěvky uživatele - 107.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dlouhodobé skladování slivovice, 29.1.2022 Mám cca osmiletou slivovici a medovinu.
Oboje klasický skleněny demižon, korek, tmavý sklep.
Pil jsem slivovice 10+ let skladovane tímto způsobem a chuťově ok. Být teda žádná sláva se nekonala. Spis je to pocitově významné pro vlastníka palenky,... celý příspěvek > |  | Pokácet či naroubovat?, 21.11.2021  Tyto trny zasadil otec jistě před 15 a více lety. Nerodí, co jsem zjišťoval, sadival vždy odkopky.
Je mi líto kácet, minimálně dělají větrolam na hranici pozemku, lze zkusit naroubovat, nebo to nemá cenu? |  |
|  | Kysané zelí, 11.11.2021 Podtlak mivame každoročně, ať se tím vůbec netrápí. |  | Klíčení jablka ze semene, 9.11.2021 Chystám se na rozumnou prořezávku, ale s citem. Letos stromy daly cca 1300 litrů drtě do kvasu, tak je mi líto to nějak razantně omlazovat.
|  | Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021  Zde nevhodně ořezaná nerodící třešeň |  | Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021  Příkládám fotografie hezky rostlé vrabčinky, která potřebuje ořezat |  | Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021 Řeším, co s dvěmi třešněmi. Obě odhaduji věkove na cca 10 až 15 let.
První je špatné ořezaná, kvete, nerodí. Má smysl roubovat, nebo raději pokácet a zasadit nový strom? Plodící třešeň je od této cca 8 metrů.
Druhá je hezky rostla, ale má jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|