Příspěvky uživatele - 107.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dlouhodobé skladování slivovice, 29.1.2022
Mám cca osmiletou slivovici a medovinu. Oboje klasický skleněny demižon, korek, tmavý sklep. Pil jsem slivovice 10+ let skladovane tímto způsobem a chuťově ok. Být teda žádná sláva se nekonala. Spis je to pocitově významné pro vlastníka palenky,... celý příspěvek >
Pokácet či naroubovat?, 21.11.2021 Obsahuje fotku
Tyto trny zasadil otec jistě před 15 a více lety. Nerodí, co jsem zjišťoval, sadival vždy odkopky. Je mi líto kácet, minimálně dělají větrolam na hranici pozemku, lze zkusit naroubovat, nebo to nemá cenu?
Kysané zelí, 11.11.2021
Podtlak mivame každoročně, ať se tím vůbec netrápí.
Klíčení jablka ze semene, 9.11.2021
Chystám se na rozumnou prořezávku, ale s citem. Letos stromy daly cca 1300 litrů drtě do kvasu, tak je mi líto to nějak razantně omlazovat.
Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021 Obsahuje fotku
Zde nevhodně ořezaná nerodící třešeň
Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021 Obsahuje fotku
Příkládám fotografie hezky rostlé vrabčinky, která potřebuje ořezat
Pokácet, nebo roubovat třešeň?, 31.7.2021
Řeším, co s dvěmi třešněmi. Obě odhaduji věkove na cca 10 až 15 let. První je špatné ořezaná, kvete, nerodí. Má smysl roubovat, nebo raději pokácet a zasadit nový strom? Plodící třešeň je od této cca 8 metrů. Druhá je hezky rostla, ale má jen... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika