Příspěvky uživatele - 93.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 31.10.2021 Obsahuje fotku
První úroda Admirálu na m9.Pořídil jsem si ještě jeden na m26,ten letos ještě neplodil. Sklizně se dožilo 12 ks. Tři kousky postiženy hořkou pihovitostí, zbytek čistý.Vapnikem jsem nestříkal.
Desert, 31.10.2021 Obsahuje fotku
Tak i poslední Desert to má už nějaký pátek za sebou... Jak bych vám chuť popsal hmm, ale určitě pro mě nebyl jen nasládlé jablko, něco víc tam bylo, ale k čemu bych to přirovnal nevím.Po prvním ochutnání jsem si řekl že jsem čekal něco víc, ale rád... celý příspěvek >
Beni Shogun, 31.10.2021 Obsahuje fotku
Moje první shoguny vypadají takto. Moje plody mají mastnější slupku, měkčí dužninu, snad všechny plody měli jen zespodu takový tmavý flíčky po rozkrojení takový hnědý zkorkovatěný, neřekl bych hořká skvrnitost, tu mám třeba na Admirálu a vypadá... celý příspěvek >
Desert, 11.10.2021 Obsahuje fotku
Moje první úroda Desertu.Stromek zasazený jaro 2019 na m9.
Určení hrušně, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Zdravím.Letos první úroda, původně zasazena odrůda Nojabrskaja.Nakonec se z ní vyklubalo něco jiného.Na osluněné straně má lehce červené líčko.Co jsem tak hledal, můj tip by byl charneuská.Prosim zkušenější pěstitele o pomoc s určením.Diky
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika