Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá pnoucí růže, 6.8.2008
Nedávno jsem četl nějakou studii, ve které autoři došli k závěru, že v současnosti většina rostlin voní méně než tomu bývalo dříve. Bohužel už si nepamatuji, jaké z toho učinili závěry.
poraďte, co je to za plevel, 11.7.2008
nevím co to je, ale připomíná mi to pýr, slangově pejřavku. Má dlouhé bílé vodorovně tažené kořeny?
Pergoly, 10.7.2008
Vždycky to nějak jde udělat, ale ne bez výkresu. Musí se vhodně rozložit zatížení ze střechy, to znamená hmotnost střechy a sněhu. Já bych to ani nepočítal, ono stejně záleží víc na selském rozumu než na dosazení čísel do vzorečků. Prohlédněte si... celý příspěvek >
vinná réva, 10.7.2008
pro hosta 125.13:  až budete stříkat Milerku, bacha na milera. Vy chcete v červenci vykopávat sazenice a dávat je do sklepa?  Nevím kolik sazenic máte, já tak 400-500ks a vykopávám je vždy další rok v den sázení na finální... celý příspěvek >
Zelene hnojivo, 8.7.2008
"přiměřeně", také lze říci "co kdo snese"
řízkování, 8.7.2008
úspěšnost při řízkování révy je kromě jiného také závislá na odrůdě. Já při řízkování nepoužívám žádné fajnovosti kromě stimulátoru. Řízky napíchám do záhonu, občas zaleji a vytrhám plevel. Na nic jiného stejně nezbývá čas. Nejdůležitější je systém... celý příspěvek >
Sadové růže neřezat?, 8.7.2008 Obsahuje fotku
Nedá mi to a pochlubím se také.
Hnědé skvrny na listech révy, 8.7.2008
postřikem či hnojivem na list to určitě není... mám to na listech také a žádný postřik jsem neaplikoval, ani réva neroste někde u plotu aby to mohlo být sousedem. Ani poškození mrazem se mi nezdá, to se neprojevuje s tak velkým zpožděním.
jak množit a pěstovat břečťan?, 4.7.2008
na jižní zdi břečťan roste, ale změní tvar listů a hodně kvete a plodí. Nejsem si jist, ale plody jsou snad jedovaté, tak by tam neměli mít přístup malé děti
Dolmar, 1.7.2008
Já s uzav. dif. jezdím jen vyjímečně, hůř se otáčí s řidítky. Když vidím jak všichni řešíte brzdy, děkuji Bohu že bydlím na rovině. Všechny vozíky mám bez brzd a nikdy jsem to necítil jako nedostatek. Z největšího kopce v okolí s plně naloženým Vari... celý příspěvek >
Jak na travu v travniku?, 1.7.2008
je to marné, část populace je nepoučitelná. Až jim začne docházet voda, třeba někteří z nich pochopí...
povinnosti vlastníků pozemků, 27.6.2008
u nás ve městě existuje vyhláška, že travnaté plochy má majitel povinnost pravidelně sekat. Důvodem je ochrana alergiků... faktem je, že podle mě by případný soudní spor s majitelem pozemku město prohrálo. Jedině snad pokud by se jednalo o roky... celý příspěvek >
jak vyrobit višňové víno?, 24.6.2008
Ušlechtilé kvasinky jsou lepší, prokvasí na vyšší procento alkoholu.
Odrudy do vyšších poloh, 19.6.2008
Částečně s vámi souhlasím, podobnou filozofií se také občas řídím. Ale pouhý fakt, že určitý konkrétní druh dokážete vypěstovat, nemusí nutně znamenat i dobrou úrodu. Pěstuji jeden druh vinné révy (řízkovaný materiál z jednoho keře) na dvou... celý příspěvek >
Jak na travu v travniku?, 19.6.2008
Pokud je někde v blízkosti zahrady les, louka či něco podobného, stačí nechat trávník žít vlastním životem a během jedné či dvou sezon se vám na něj byliny dostanou sami. Pokud to máte do přírody daleko, asi je nejrychlejší někde na louce vydloubnout... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika