|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 16.10.2023 Nemám široké srovnání, ale Goldkrone byly letos příjemně sladké, ztrácelo se to až teď na podzim, což je logické. Cherola - už nepěstuju, se musela nechat hodně dlouho na rostlině, jinak byla kyselá. GK, zesládne i na regálu. Ale chci sdělit, že... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 16.10.2023 Anonym 247.109 etc.: mám za to, že fóum potřebuje a ocení členy, kteří na zahradě něco dokázali, i ty, kteří nic nedokázali, nebo dokázali málo a chtěli by dokázat víc. Splétat z hovna bič a snažit se jím práskat je nepřínosné. |  |
|  | Výsadba česneku sezóna 2023/2024, 15.10.2023 145.: Proč ta nedůvěra? A hlavně, jaký má smysl? Diskuse o velikosti palic nebo váze by snad měla určitý smysl, ale výška natě? MMCH, "dospělÝÝÝ" |  | Rajčata 2023, 15.10.2023 Já ale opravdu nevím, co tak nesmírně účinného dělám. A hlavně nepotřebuju to zkoumat, protože praskání na mé zahradě není problém. |  | Rajčata 2023, 13.10.2023 Jistěže je to souhra podmínek. Nedělám žádná zvláští opatření, která bych cílil na zamezení praskání. Rajčata jsou v krytu, zalévám sporadicky. Vliv bude mít i silně jílovitá půda, která vlhkost vyrovnává. |  | Rajčata 2023, 12.10.2023 Jsem rád, že nemusím řešit osmotické ani jiné tlaky uvnitř i vně rajčat, neboť má rajčata nepraskala téměř nikdy, letos prakticky vůbec. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 12.10.2023 Prosím můžete mně poučit, jaké "dláto" se používá při pěstování brambor? Jsem kmet již letitý a jako dláto si pamatuju i mám v dílně ostrý nástroj na opracování dřeva, typicky na dlabání. Žeby se někdy používalo nějaké dláto při kultivaci brambor si... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 9.10.2023 Nevím, dnes se běžně používá termín "infekční tlak" a neřeší se velikost zdroje. |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023 Je naprosto v pořádku, když v příspěvku je uvedeno, jaká byla ochrana. Taky to píšu, ne primárně proto abych se chlubil, ale pro info ostatním. |  | Éror, 8.10.2023 Nejspíš budete ten provozovatel. Možná místo zdrcující kritiky příspěvku byste se mohl kouknout, co se děje a zasáhnout. |  |
|  | Éror, 8.10.2023 Přeindexujte xakru ňák tu databázi, či co, háže to chyby. |  | Rajčata 2023, 8.10.2023 Podle mně máte příliš široký záběr toho "výzkumu" a trochu dost se v tom plácáte. Třeba pojem "velkokapacitní versus blízký" zdroj je evidentně nesmysl. Zahrádkařím v bramorářském kraji, což znamená, že velkokapacitní zdroj mám blízko. A přesto jsem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Jistý politik kdysi použil výraz "vrtošivý stařík". Žeby? Mmch, máte PzP ty rajčata fakt pěkně plesnivý, to u nás na Vysočině neznáme |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Ale já taky ořezávám fotky, respektive zmenšuju rozlišení, když je sem kopíruju, můj foťák má takové rozlišení, že je sem v plném rozměru systém fóra nepustí. A to že je fotka oříznutá přece nic neznamená, může tam někde být něco rušivého, tak to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.10.2023 Prosímvás jak "víme proč"? Vy to možná víte, já ne. Jen zpochybňuju, že je možné prostou vokometrickou metodou zjistit, jak se to datum dostalo do fotky. |  |
 |
|
|
|