|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako upravit pozemok plny kamenov, 7.11.2023 Tady vidíte vaši chybu. Takové dotazy, respektive ta poznámka sem prostě nesmí. Čistě jak odkamenit pozemek a stejně dostanete řadu mouder, některá která by vás stála pětkrát tolik, co den kus hlodu. A jiná nabádající k defenestraci radnice a podobné... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023 A zase jsem měl pravdu. Spousta hrdinských rad o tom jak vzít bičem státního šimla a skutečnost je nakonec jiná. Kdyby se ti úředníkobijci soustředili na podstatu dotazu, hned by bylo líp. Osobně bych radil šutry nechat a odstranit jen to, co leze na... celý příspěvek > |  |
|  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Takových případů jsou snad miliony. U nás vede od města k bývalému velkostatku cesta kdysi nedávno hojně využívaná cyklisty, pejskaři a důchodci k procházkám. Před časem můstek v dolíku protrhla voda a zůstala průrva. Nedá se přejít, jen daleko... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 To jsou úplně zbytečné úvahy. Nkdo z nás mimo tazatelky a možná ani ona neznáme skutečnot. Je zcela zbytečné to rozebírat, protože to zde nelze vyřešit. |  | Počasí, 5.11.2023 MHP: Sázím na to, že jako každou zimu zažijem romantický sníh, náledí, námrazu, holomráz, jinovatku, vánici, oblevu a podobné výstřelky. Prostě "všechny tóny". Od každého trochu, něčeho víc, něčeho méně. Bývá to tak každý rok. Slupávám rajčata, která... celý příspěvek > |  | Počasí, 4.11.2023 Věštění zimy ze šlupek cibule a různých jiných starodávných ukazatelů už jsem zanechal. Mám v paměti jednu myšlenku z jisté staré včelařské knihy, kde je psáno, že naše zemička leží někde přibližně na rozhraní přímořského a kontinentálního klimatu. A... celý příspěvek > |  | Halehaven a Fairhaven, 4.11.2023 Po tom, jak se do PzP navážíte, čekáte, že vám pošle rouby? Opravdu byste se nechtěl realizovat někde jinde? Tady to, jak jste hustej nikdo neocení. |  | Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023 179.2: nikdo nemá povínost pobíhat po zahradě, fotit co si vaše veličenstvo přeje a pak za to od veličenstva dostávat kartáč, že je to ze špatný perspektivy, moc zvětšený, špatnej pohled a jánevímcoještě. Jste trol jak vyšitej. Už žádný krmení! |  | Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023 Pzp a kdokoliv jiný si může fotit co chce, psát taky. Příspěvek si můžete brát jak chcete a nikdo tomu nezabrání, je to vaše věc. A kdo je vlastně trol? |  | Vanocni osvetleni do zahrady, 2.11.2023 Hezky zakuklená reklama. Ale za tu se tady platí. |  |
|  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Vy to pořád vztahujete na sebe, ale já proti pěstování ozimým způsobem nic nemám. Psal jsem tu reakci spíše obecně. S těma meruňkama máte pravdu, zajímavý je, že v mém případě velmi dobře prosperuje réva, zatímco broskvoně vyloženě trpí, meruňky... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 A to ještě není v plný palbě. Začne nasazovat vždy, když ho přenesem z balkonu do místnosti. |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023 Při vší úctě k vaší moudrosti se ohrazuju proti tomu, že bych komusi do něčeho kecal. Je to diskusní fórum a vyjádřil jsem svůj názor, slušně neurážlivě, tedy podle pravidel. Já přece nikomu nezakážu co si doma, na zahradě, ve skleníku šmoulí. Ale... celý příspěvek > |  | Pěstování ozimé zeleniny, 1.11.2023  Je to takové výzkumničení za každou cenu s nulovou užitečností. Cpát do toho filosofii mi připadne blbé. Je řada jiných zimních činností, počínaje či konče gaučinkem, které se dají užitečně provozovat. On zahrádkář i ta zemina by si měli odpočinout a... celý příspěvek > |  | Počasí, 31.10.2023 Z toho nevyhnutelně plyne, že všichni věštci počasí a klimatu ví velký kulový. Ale babička říkávala "páni a zima nám nic neodpustí" a měla recht. Jiank k těm Ladovým idylickým obrázkům, on údajně prožil mládí v "malé době ledové", jistém periodickém... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|